BYAS

BYAS


BYAS - Bionic Youth Activating System


BYAS ARCFIATALÍTÓ ÉS -FESZESÍTŐ VILÁGSZABADALOM

Ébressze fel a bőrét, fiatalodjon hetek alatt !

BYAS - Fiatalságaktiváló rendszer 

Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek az éllovasa a BYAS. Természetesen gyengéd és egyben rendkívül hatékony. Ezáltal minden tekintetben új mércét állít a bőrápolás terén. 


Fedezze fel a sztárok igazi szépségtitkát!


Forradalmi, rendkívül hatékony és megfizethető.Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével !

Rendkívül gyengéden, szike és injekciók nélkül!


Mindannyiunk természetes vágya, hogy mások szemében vonzóbbnak, szebbnek tűnjünk, ezen vágyunk sokszor azonban nemcsak anyagilag jelent aránytalanul  nagy áldozatot, de sok esetben  olyan komoly kockázatokat is magában rejt , mint a  drasztikus műtéti beavatkozások, kémiai méreganyagok, mellékhatások sokasága.

A hagyományos bőrfiatalító arckrémek két oknál fogva sem tudnak csodát tenni a bőrünkkel, nem működnek kielégítő módon:

1.)  Egyrészt azért, mert nem lehetséges hatékony bőrtáplálás és hidratálás egy olyan bőrön, amely a legmélyebb rétegekig méreganyagokat tartalmaz(a szennyezett levegőből, a kozmetikumok vegyszereiből stb.). Mindenkinek méreganyagok vannak még a bőre legmélyebb rétegeiben is.

2.)  Csak a bőr felsőbb rétegeibe jutnak el a bőrre felvitt krémek hatóanyagai, ahol gyakorlatilag szinte semmilyen hatásra nincs lehetőségük, mivel az öregedés nagyrészt a bőr mélyebb rétegeiben zajlik!

Ha láthatóan fiatalosabb külsőre vágyik, használja mostantól következetesen a BYAS rendszert,(ejtsd: bájesz) amely hatékony megoldást jelent minden korosztálynak, hogy arcbőrét fiatalsággal, ragyogással és sugárzó frissességgel töltse meg !  A technikai fejlődésnek hála, végre megoldottá vált a kíméletes, ám annál látványosabb bőrfiatalítás!

 

BYAS

Bionic Youth Activating System

 

A BYAS egy új és teljes körű bőrfiatalító és bőrszépítő rendszer Németországból, ami végre kíméletes, de rendkívül látványos megoldást nyújt a két alapproblémára.A BYAS bőrfiatalítás elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik.

Három pillére:

  • Bionic Lifter készülék
  • BYAS mélytisztító és mélytápláló szérumok
  • és a BYAS alga alapú ápoló krémek (nappali és esti), alga maszk

Annak érdekében, hogy a BYAS speciális hatóanyagai beavatkozások és injekciók nélkül kerüljenek a bőr mélyébe és azokat a bőrrétegeket is elérjék, amelyekben az öregedési folyamatok zajlanak, a Bionic Lifter három különböző technológiát ötvöz egy praktikus, kézi gépben. A Bionic Lifter maximálisan professzionális ápolórendszert biztosít,egyénre szabottan, a bőr konkrét igényeinek megfelelően, 48 programmal.

A Bionic Lifter és a BYAS ápolótermékek (speciális tengeri alga hatóanyag-összetevőket tartalmazó szérumok és krémek) egymással tökéletes összhangot alkotnak a teljességre törekvő, holisztikus, 3 fázisú ápolórendszerben.

Az első látható eredmények már rövid idő elteltével megmutatkoznak, ha használja a Bionic Lifter készüléket és a BYAS algás hatóanyagú készítményeket bőre ápolásához.

 

 Hogyan működik a BYAS bőrfiatalító mechanizmusa?

 

I. Fázis: Tisztítás és Méregtelenítés - a bőr legmélyebb rétegeiben is

  •  Bionic Lifter kézi készülék
  • BYAS Purifying Detox Serum (mélyméregtelenítő, mélytisztító szérum)

II. Fázis: Táplálás és Simítás - a ráncok akár 40%-kal csökkennek

  • Bionic Lifter kézi készülék
  • BYAS Rejuvenating Supreme Serum (mélytápláló szérum)

III. Fázis: Védelem és Megújítás - a hosszú távú eredmény érdekében

  • BYAS Ultimate Smoothing Day Crčme (nappali alga hatóanyagú krém)
  • BYAS Intense Repair Night Crčme (esti alga hatóanyagú krém)
  • Algae mask (alga maszk)

 

 

BYAS 3-fázisú bőrfiatalítás

 

1. BYAS bőrfiatalítás: tisztítás és méregtelenítés


Első lépésként a bőr mélyreható tisztítására és méregtelenítésére kerül sor a rendkívül hatékony BYAS Purifying Detox Serum (mély méregtelenítő szérum)segítségével. A bőr ezután készen áll a speciális hatóanyagok mélyebb bőrrétegekben való befogadására, ahol azok végül kifejtik feszesítő és regeneráló hatásukat. A szérum speciális hatóanyagai a Bionic Lifter készüléknek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak és ezáltal a bőr pórusainak mélyén is hatékonyan eltávolítják a káros szennyeződéseket.

 

2. BYAS bőrfiatalítás: táplálás és simítás


Miután a bőrt optimálisan felkészítettük a hatóanyagok befogadására, a BYAS Rejuvenating Supreme Serum (mély tápláló szérum) speciális öregedésgátló (anti-aging) hatóanyagai a Bionic Lifter készülék segítségével a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak. Mindez serkenti a sejtosztódást, ami a következő hatásokkal jár: A bőr rugalmasabb lesz a szervezet saját elasztin és kollagén termelésének újra aktiválódása által.

Ezen kívül a bőr több nedvességhez is jut, mivel a mélyebb rétegekbe bevitt hyaluronsav a saját súlya akár 1000-szeresének megfelelő mennyiségű nedvességet is képes megkötni. A bőr néhány hét elteltével fiatalosan üde, határozott tónusú és rendkívül puha lesz.

 

3. BYAS bőrfiatalítás: védelem és megújítás


A tökéletes finishről a felsőbb bőrrétegekben a BYAS nappali krém és a BYAS éjszakai krém speciális algahatóanyag-formulái gondoskodnak. Miért van a japán nőknek még idős korukban is csodálatosan szép és fiatalos bőrük? Az algának köszönhetik!

A BYAS nappali krém - BYAS DAY CREME ULTIMATE SMOOTHING ALGAE FORMULA  - napközben gondoskodik a bőr optimális hidratáltságáról. A kiválasztott tengeri alga kombináció a káros környezeti hatások, mint például UV-sugárzás következményében kialakult szabad gyökök ellen hat.  További információkat itt olvashat a krémről

A BYAS éjszakai krém - BYAS NIGHT CREME INTENSE REPAIR ALGAE FORMULA -különleges öregedésgátló (anti-aging) aktív tengeri alga kombinációja átveszi a bőr éjszakai regenerációs szerepét.  A sejtmegújító folyamatok beindulnak és ezáltal reggelente sugárzóan üde bőrrel ébred. További információkat itt olvashat az éjszakai krémről

 

 

BYAS Bionic Lifter

A BYAS ápolórendszer elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik. A Bionic Lifter az iontoforézis bizonyítottan hatékony koncepcióját a galvanikus áram segítségével használja ahhoz, hogy a BYAS szérumok speciális hatóanyagait - a bőr saját védekező mechanizmusait legyőzve - azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttassa, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el.

 

Aktív mélyhatás

Luigi Galvani, olasz természetkutató már a 17. század végén arra a felfedezésre jutott, hogy bizonyos elektromos áramok jótékony hatással vannak a testre. Ezen úgynevezett „galvanikus áramok” hatásait illetően időközben széles körű kutatások és tudományos vizsgálatok folytak és kerültek dokumentálásra.

 

Manapság a kozmetikai hatóanyagok galvánáram (= iontoforézis) segítségével mélyebb bőrrétegekbe történő gyengéd eljuttatása, a kozmetikai ipar által világszerte az egyik legnagyobb sikerrel alkalmazott kezelések közé tartozik a bőröregedés látható jeleivel szemben folytatott harcban.

 

Ennek az oka kézenfekvő: A legtöbb ránctalanító krém csupán a milliméter ezrelékével csökkenti a ráncok mélységét (0,001 mm). Lehetetlen ennél nagyobb hatást elérni, mivel a bőr saját védekező mechanizmusa gátolja a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való jutását.

 

Hatékony és kíméletes

Tudósok az iontoforézist fejlett, rendkívül hatékony és bőrkímélő eljárásnak tartják. Mindez azzal van összefüggésben, hogy a galvanikus áram gyenge, 0-frekvenciájú egyenáram.

A frekvenciamentesség a Bionic Lifter alkalmazása szempontjából azért rendkívül fontos, mivel ily módon nem jutnak zavaró rezgések a testbe és ezáltal a sejtekbe, amelyek a sejtek specifikus saját rezgését megváltoztatnák, és végül megbetegedésükhöz vezetnének. A galvanikus áramot ezért „gyógyító áramnak“ is nevezik.

 

Mikrovibráció & EMS

A mikrovibráció felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes.

A Bionic Lifter ezen felül lifting üzemmódban az EMS technológiáját (elektromos izomstimuláció) is alkalmazza. A gép ezért a bőrápoló készülékek következő generációjának számít. Az EMS stimulálja az izom-összehúzódásokat, ami azt jelenti, hogy a Bionic Lifter segítségével az arc visszanyeri eredeti természetes volumenét. A bőr az izmok erősödésének és felépítésének köszönhetően feszesebb lesz.

A Galway Egyetemen végzett klinikai tesztek bebizonyították, hogy: „Az elektromos izomstimuláció (EMS) az arcizmok volumenét átlagosan 18,6 százalékkal növelte. A résztvevők 90 százaléka megerősítette, hogy arcbőrét feszesebbnek és erősebbnek érzi. A jobb vérellátás következtében az arcbőr bizonyítottan tisztább és ragyogóbb”. Michael Hennessy, M.D., a Neurológiai Osztály vezetője, Galway Egyetemi Kórház. 

 

Infravörös fény

Az infravörös sugarak mélymelege behatol a bőrbe. Mindez fokozza a vérellátást, amelynek köszönhetően ezzel egyidejűleg a hő a mélyebb szövetrétegekbe is eljut. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága összességében javul és a bőr puhább lesz.

 

Iontoforézis

A Bionic Lifter az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A BYAS speciális szérumok ionizált hatóanyagai ezáltal gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszantartó hatásukat és mindemellett a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.


 

Személyre szabott kezelési programok

A Bionic Lifter bőre konkrét igényeinek megfelelően szabályozható. A Bionic Lifter két főprogrammal és két kiegészítő programmal rendelkezik. Ezen felül négy korcsoport és három hatásintenzitás közül lehet választani. Az összesen 48 program maximálisan professzionális ápolórendszert biztosít a bőrnek.