Webstar - személyi edző

Webstar - személyi edző
A Wellstar a közelmúltban egy egyedülálló koncepciót hozott létre, amely a Webstar nevet viseli és forradalmian új változásokat hoz az egészség- és fitness-ágazatban.
 
lAURA  A WEBSTAR SZEMÉLYI EDZŐJE

A Wellstar ezért az újításáért a most bevezetésre kerülő Webstar megalkotásáért nyerte el az Európai Innovációs Díjat, mint a legjobb marketingtalálmány a jövő legintenzívebben növekvő piacán.
 
WEBSTAR A NETCOO ÉLETMÓDMAGAZIN KITŰNTETETTJE

 
Tekintse meg kisfilmünket: Kisfilm

 

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


Ma olyan színvonalon élünk, mint még korábban soha, a luxus sokunk számára magától értetődővé vált, azonban legfontosabb dolgot mégis szem elöl tévesztettük, hogy egészségesek maradjunk és fitten tartsuk a testünket.

A mai ember a modern vívmányok ellenére nemhogy egészségesebb, hanem egyre kövérebb, fáradékonyabb és betegesebb, egyre kevesebbet mozog és egyre kevésbé tudja megállapítani, hogy mely táplálék megfelelő számára, mire lenne szüksége a szervezetének. Táplálékával egyre kevesebb energiadús, éltető vitális anyagot juttat a szervezetébe, mindemellett élelmiszereink egyre kevesebb vitális anyagot tartalmaznak.

Minden ember más-más genetikai adottságokkal rendelkezik, így másként reagál az elfogyasztott táplálékra is. Ennek megfelelően különböző anyagcseretípusokról is beszélnek. Ki ne irigyelné azokat, akik bármit megehetnek, mégsem rakodik rájuk egy grammnyi sem, míg az asztal másik oldalán ülő személy akár 1-2 kilót hízik csupán attól, hogy ránéz az ételekre. A genetika döntően meghatározza a szervezetben végbemenő biokémiai reakciókat.
A legtöbb ember sok diétát kipróbál élete során, amely rövid ideig tartó siker után, gyakran még több túlsúlyhoz vezetnek, ez a hírhedt jojo-hatás vagyis a hagyományos fogyókúrák 95 %-a ugyanott fejeződik be, ahol elkezdődött. Gyakran utána több kilót cipel magán az illető, mint a próbálkozás előtt.

Ezen ismertek birtokában a Wellstar munkának látott, hogy létrehozzon egy olyan utat, amely minden ember számára lehetővé teszi, hogy a legegyszerűbb módon nyújtsa szervezete számára, amire annak valóban szüksége van és amitől újra egészségessé, fitté és természetesen széppé válik.

A legkiválóbb tudósokkal, nemzetközileg elismert szakemberekkel folytatott hosszú kutatási és fejlesztési munkák eredményeként a Webstar készen áll arra, hogy emberek millióinak egészségi állapotát jobbá tegye.
 
Laura várja Önt , regisztráljon most!
GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE
Ez az első ingyenes mindenki számára elérhető személyi egészségmegőrző program.

Képzelje csak el, hogy milyen lenne, ha minden ember hozzáférne ahhoz a tudáshoz, amelyet kiváló szakemberek, személyi trénerek eddig többnyire a jómódú ügyfeleikkel osztottak meg. Hát pontosan ez az, amit a Webstar fog nyújtani Önnek online és teljesen ingyen.

A Webstar újszerűsége, hogy az ügyfélnek nyújtott tanácsadás az emberből, mint egészből indul ki. A legtöbb fogyókúrás portál csak kalóriákat vagy pontokat számlál, azzal áltatva az ügyfelet, hogy aki keveset eszik, az lefogy, amely egy teljesen helytelen kiindulási pont.

Laura – az Ön ingyenes vitality tanácsadója – segít a vitalitás-indexen alapuló 15 perces chek-up teszt kitöltésében, amely révén pontosan tudomást szerezhet bárki arról, hogy melyik táplálkozási típusba tartozik és milyen az egészségi állapota. Ennek megfelelően kap egy táplálkozási tervet, melynek segítségével fittebbé és egészségesebbé válhat, súlyfeleslegétől pedig minden stressz és koplalás nélkül megszabadulhat. Ez zseniálisan hangzik, UGYE?

Ön megadhatja online az elérni kívánt célokat, lekérheti a napi tervet, amelyet Ön is átalakíthat és minden 2. héten egy újraellenőrző teszt segít megállapítani, hogy jó úton jár-e a céljai elérésében.

A Webstar Egyetem (University) mindenre kiterjedő információkkal szolgál az egészséges táplálkozás, fitness területéről és szakemberek által készített állandóan bővülő oktató anyagokat videóként tekinthet meg.

A Webstar saját web-áruházzal rendelkezik, ahol Ön igény szerint a legjobb wellness- fitness-termékekből, wellness-utak stb. válogathat akár 50 % kedvezménnyel, szállítási költségek nélkül.

Önnek megér-e naponta néhány percet az egészsége?

HA IGEN?


  Lépjen be egy izgalmas 3D-s világba, ahol Laura várja Önt. 

A regisztráció után érkezik Önhöz egy e-mail a Wellstartól, amelyben az  aktiválást kéri. Majd ezt követi egy másik, ami a hozzáférési PIN-kódot és jelszót adja meg, ezt kérjük megőrizni, mert erre a portálra való belépéshez szüksége lesz.
Az esetleges további ajánlásra, vagy üzenetküldésre is van lehetősége a programon belül, ajándékozza meg ismerőseit, barátait ezzel a szenzációs újítással! 

Kellemes időtöltést kívánunk!
GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *