BYAS Body Transformation Shake fogyasztó ital

BYAS Body Transformation Shake fogyasztó ital

BYAS Body Transformation Shake – AZ ÚJ GENERÁCIÓS FOGYASZTÓ ITAL

Nincs többé koplalás és éhezés

Gyors és egészséges fogyás jojo-hatás és  izomtömeg-csökkenés nélkül

(A termék hatékony alkalmazásával kapcsolatos tanácsokat itt olvashatja :A sikeres fogyás receptje )


Ár : 36.900.-Ft akciósan 29.000.-Ft (re-order)


Rendelését kérjük a wellness@spirulina-mikroalga.hu email-címre  elküldeni (egyszerűbb és gyorsabb megoldás) vagy a Webstarban.


Fogyókúra, diéta micsoda korlátozó fogalmak, ugye  Önben is több negatívumot ébreszt, mint pozitívumot. Egészségünket illetően nincs nagyobb rizikófaktor, mint a túlsúly, ugyanis azon túlmenően, hogy egy elhízott ember nem nyújt esztétikus látványt, magában hordozza a cukorbetegség, emelkedett koleszterinszint és vérnyomás, ezáltal a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának veszélyeit, illetve még  a csontritkulás és az ízületi betegségek tartoznak az elhízott emberek tipikus betegségei közé.  Már egyedül az ideális testsúly elérése óriási mértékben hozzájárul a betegségek gyógyulásához.

A testsúlycsökkentéshez gyakran különböző diétákat alkalmaznak egyesek, amelyek igen ritkán eredményeznek tartós hatást.

Kíváncsi ennek okára ?

A válasz egyszerű. A  súlycsökkentést az energia-bevitel csökkentésével érik el, amennyiben a táplálékkal bevitt energia a test számára szükséges energia alatt van, hiány keletkezik. Ekkor a szükséges – pl. hőháztartáshoz kellő – energiákat a test, az elraktározott tartalékokból veszi. Minél kevesebbet eszünk, annál nagyobb lesz a súlyvesztés, de sajnos nem jár mindig 100 %-osan a zsírpárnák leépítésével. A hiány 70 %-át az izomfehérjéből, és csupán 30 %-át a zsírtartalékokból fedezi. Minél nagyobb az energiahiány annál nagyobb az izomleépülés.  Olyan nem esztétikus eredményt érünk el, mint a petyhüdt, formáját vesztett izomzat, „lovaglónadrág” szindróma.

A hagyományos diéták 85 %-a egy év elteltével a kiindulási súllyal végződik !

A nem szakszerűen végzett diéták során súlyos vitálanyag-hiány léphet fel, amely komoly anyagcsere-zavarokat idézhet elő, amely fáradékonyság, koncentrációhiány, fejfájás stb. formájában ölt testet.

A Wellstar  3 sikertényezője biztos siker  a fogyni vágyók számára !

Az új táplálkozási módban egy mérsékelt fokú energiadeficitetkell megcélozni úgy, hogy a fogyás hosszú távra szóljon , az izomzat is megmaradjon és a test nap mint nap hozzájuthasson az egészséges működéséhez szükséges vitálanyagokhoz.

Meg kell felelni az anyagcsere-típusnak, figyelembe kell venni a legfontosabb emésztési tulajdonságokat, és végül egyszerűen alkalmazhatónak kell lenni és olyannak, hogy mindenki örömmel végezze.

1. SIKERTÉNYEZŐ A WEBSTAR

A Webstar segít abban, hogy anyagcsere-típustól függően egyénileg megalapozza az újtáplálkozási szokásait. Legfőbb probléma a tápanyagokban szegény, de energiában, szénhidrátban gazdag táplálkozásunk. A szénhidrát  egy növényi tápanyag, ami  jelentős mennyiségben megtalálható a gabonában, burgonyában, rizsben, tésztákban, gyümölcsökben és az édességekben egyaránt, meghatározó szerepe van a túlsúly és a zsírlerakódás kialakulásában.

A mai ember anyagcseréje még nem alkalmazkodott a  szénhidrátban gazdag táplálkozáshoz. A lassú anyagcsere miatt  ez az anyagcseretípus újbóli éhséggel, zsírátépüléssel reagál azokra a szénhidrátokra, amik rövid idő alatt nem telítődnek, de az anyagcsere révén éppen olyan gyorsan lebomlanak. Biokémiailag a szénhidrátok segítségével ezen kívül a táplálékban lévő zsírok elraktározódnak és akadályozzák a természetes zsírégetést. Az állati eredetű táplálékok ezzel szemben későn telítődnek, de hosszabb időre, nem akadályozzák a zsírégetést. Amennyiben a szénhidrát felvételét minimalizáljuk, akkor alapjaiban szüntetjük meg a testsúly növekedését.  A lassú anyagcseréjű személyek (hízékony) számára optimális lenne a szénhidrátfogyasztás korlátozása, tehát a Low Carb táplálkozás déltől egészen estéig. Élelmiszerként a zöldséget, nyers kosztot, húst, halat, tojást, sajtot stb. javasolt előnyben részesíteni.  A Webstar támogatásával és annak tökéletes táplálkozási tréningjével szórakozva és egészséges módon gyakorolunk minderre hatást.

Regisztráljon a Webstarban, vegye igénybe ezt a páratlan szakmai tudást magában foglaló ingyenes egészségportált, amelyet  már több százezren használnak Európa szerte:

Regisztráció itt :       WEBSTAR  

2. SIKERTÉNYEZŐ A BYAS Body Transformation Shake -  (Low Carb )

E szénhidrátban szegény táplálkozás megvalósításához tökéletes segítséget kapunk a Wellstar új termékétől. A mérsékelt energiadeficit megteremtése, ugyanakkor a laktató és szénhidrátszegény táplálék érdekében  egy teljesen újszerű BYAS Body Transformation Shake nevű terméket alkotott, amely a tartós és egészséges fogyást forradalmasítja .  Kész, külön adagokba csomagolva ez a Low Carb Drink mindenhol probléma nélkül összekeverhető és  a súlycsökkentés időszaka alatt helyettesítheti az ebédet és / vagy a vacsorát.

A jóllakottságot két alkotó elem biztosítja:  fruktooligoszaharid és az inulin, ezek a vízben oldódó ballasztanyagok megnövelik a gyomor térfogatát és a gyomorban  való tartózkodás időtartamát oly módon, hogy a táplálékok  felvétele egyrészt hatékonyabbá válik és hosszantartó jóllakottság alakul ki. Ezen kívül stimulálja a Bifidus-baktériumok szaporodását, támogatva annak egészségmegőrző hatását. Ennek megfelelően megnövekszik a kalciumfelvétel és a B-vitaminok által  az energia- és a protein-anyagcsere.  Az energiaszegény, koleszterin- és purinmentes BYAS Body Transformation Shake egyidejűleg optimalizálja  a protein- és vitálanyag-ellátást.  Egyrészt a többkomponensű WPC 80 és a MPC fehérje, amely tejsavót , és fehérjét is tartalmaz, gyors felszívódást, valamint az aminosavak  késleltetett felszívódását teszi lehetővé, amely megakadályozza az izom leépülését.  Mivel a fehérje nem raktározható, a késleltetett felszívódás révén a termék jelentős előnnyel rendelkezik a fehérjekoncentrátumokkal szemben.

Előnyök:

Mérsékelt energiahiány
Laktató, szénhidrátban szegény
Egyszerűen adagolható
Gyors felszívódás
Az aminosavak időben eltolódott felszabadulása
Az izomleépülés ellen hat
Hatalmas  előny a kazein által

A micelláris kazeinegy speciális tejfehérje, a bélben egészen 8 órára emeli az aminosav-felvételt.Mind az izomzat, mind a kötőszövet rugalmassága és az energia-anyagcsere megmarad és hosszú távon hozzájárul a zsír felszabadításához. 

Kazein:A micellákból álló speciális tejfehérje. Antikatabol (izomzatvédő) hatású, akár 8 órára meghosszabítja az aminosav-felvételt

További pozitív előnyök:

A kötőszövet rugalmasságának megtartása

Az energia-anyagcsere fenntartása

A zsírfelszabadítás hosszan tartóan forszírozódik

Éjszaka aktív hatású - súlycsökkentés alvás közben

 Amennyiben éjjel vesszükbe, egészen éjjel hatnak ezek az éjjel aktív aminosavak és így egyértelmű súlycsökkentést eredményeznek. Egy 12 hetes kísérlet bebizonyította ennek a fehérjének a szenzációs fogyasztó hatását .  „ Aludja magát karcsúra !”

A BYAS Body Transformation Shake leírása

Narancs ízű étrend-kiegészítő ital 48 % fehérjével, vitaminokkal és édesítőszerrel.

összetevők:  tejsavófehérje, inulin, tejfehérje-koncentrátum, maltodextrin, narancslépor, étkezési sav (citromsav), magnézium-karbonát, aroma, édesítőszerek (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát), színezék (béta-karotin) riboflavin-5-foszfát nátriumsója (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) cianokobalamin 0,1 % (B12-vitamin), nátrium-szelenit.

Az ajánlott napi mennyiség 2-szer 10 g-os tasak 200 ml folyadékban feloldva.

Átlagos tápérték adatok 1    100 g por        20 g por /2 adag (napi adag)            RDA*

Energia (kJ)                            1197,65 kJ                  239,53 kJ

Energia (kcal)                         286,69 kcal                  57,34 kcal

Fehérje                                    46,78 g                        9,36 g

Szénhidrát                               12,85 g                        2,57 g

ebből cukor                                5,33 g                          1,07 g

Zsír                                           3,01 g                          0,60 g

ebből telített zsírsav                2,04 g                           0,41 g

Élelmi rost                              < 0,01 g                      <0,01 g

Nátrium                                   0,075 mg                    0,015 mg

B6-vitamin                                2,50 mg                       0,50 mg                              25

B2-vitamin                                2,50 mg                       0,50 mg                              31

B1-vitamin                                2,50 mg                       0,50 mg                              36

B12-vitamin                             2,50µg                          0,50 µg                               50

Magnézium                           450,00 mg                     90,00 mg                              30

Szelén                                     75,00 µg                       15,00 µg                               19

*Felnőttek számára ajánlott napi bevitel (Recommended Daily Allowance , RDA ) a tápértékjelölésről szóló rendelet szerint.

1.)A kalória- és tápértékek természetes ingadozásnak vannak kitéve. Étrend-kiegészítő – nem pótolja a kiegyensúlyozott , változatos táplálkozást. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl !

A terméket gyermekektől elzárva tárolja !

A BYAS Body Transformation Shake-t rendszeresen ellenőrzi a LEFO intézet.

Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Nettó tömeg: 600 g (60 db, egyenként 10 grammos tasak) Étrend-kiegészítő

Gyártja: WellStar GmbH & Co Kg, Charlottenstraße 4, D-10969 Berlin, Germany

Származási hely: Németország

A hosszú távú stabil súlycsökkentés érdekében szükség van a

3. SIKERTÉNYEZŐRE –A BYAS Body XLR 8-RA

A BYAS Body XLR 8 összetevői nemcsak megnövelik a súlycsökkentés sikerét, hanem feszes és egészséges bőr mellett biztosítják a tartós súlycsökkentést.

A konjugált linolsav (GLA) fokozza a zsíranyagcserét, különösen a hason, csípőn lévő zsír mennyisége csökken, miközben az izomarány növekszik.

Az Omega-3 zsírsavak a testben létrejött termogenezis révén a zsírleépülés fokozódását okozzák. Az élethez nélkülözhetetlen zsírsav még további feladatot is betölt: sejtmembránok szerkezetének alkotórésze, gondoskodik a hajlékonyságról, szerepe van a sejtnövekedésben, -regenerációban.

E-vitamin amely a bőr és izmok anyagcseréjében vesz részt, erős sejtvédő hatással rendelkezik, képes a szabadgyökök felfogására, antioxidáns hatású.

Amennyiben figyelembe vesszük az e 3 faktor által létrehozott szinergista hatások sokaságát, egy dolog világossá válik, egyszerű módon lehetséges az, hogy éhezés és stressz nélkül, de sok örömmel, tökéletes alakot, egészséges testet és szép bőrt célozzuk meg.  (Több információt a BYAS Body XLR 8-ről a Termékek / BYAS Body XLR 8 menüben talál )

Fogyasztási javaslatot  a BYAS Body Transformation Shake eredményes alkalmazásáról  az Akciók-Tanácsok menüben olvashat: A sikeres fogyás receptje címszó alatt.

Hippokratész : „ A gyógyító hatások érdekében hosszabb időn keresztül juttassatok be az emberi testbe kiváló minőségű élelmiszereket !”

Amennyiben szeretné a legkedvezőbb áron megvásárolni a terméket, illetve személyes tanácsadást igényel,  kérjük keressen minket a wellness@spirulina-mikroalga.hu e-mail címen!

 


Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *