BYAS Body XLR 8 kapszula - A látható szépségért

BYAS Body XLR 8 kapszula - A látható szépségért

Egészséges és hatékony fogyókúra titka :BYAS Body XLR 8 kapszula

BYAS Body XLR 8 - EGÉSZSÉGES ÉS HATÉKONY FOGYÓKÚRA

 

A természetnek mintegy 3 milliárd évre volt szüksége ahhoz, hogy mindazok az élőlények, növények kialakuljanak, amelyek ma bolygónkat benépesítik, állatfajok százezrei a legapróbb hangyától a bálnáig. Minden szabadon élő állat sovány. A Földön az evolúció évmilliárdjai során ismeretlen volt a túlsúly. Vélhetően az ember körében éltek az első kövér egyedek. A természet számára a soványság génje egy egészen jelentős genetikai információ hordozója. Minden plusz kg feleslegesen terheli a szervezetet, a komoly megbetegedések kockázata riasztó mértékben nő, minél több felesleges kilót cipelünk magunkon. A túlsúly természetesen rontja az életminőséget is. Az aktuális kutatás teljesen új meglepő bepillantást enged az egészségünkbe, mentális állapotunkba és azokba az egyszerű mechanizmusokba, melyekkel a természet a sikert, karriert, érzelmeket és győzni akarást elosztja.

A legtöbb ember sok diétát kipróbál élete során, amik rövid ideig tartó siker után általában még több túlsúlyhoz vezetnek, ez a hírhedt jojo-hatás, melynek oka, hogy a szervezet fogyókúra közben először takaréklángra kapcsol és a diéta után is megelégszik kevesebb kalóriával. A diéta utáni nagyobb táplálékmennyiséget viszont nem képes olyan gyorsan energiává alakítani. A szervezet zsírtartalékokat létesít, felkészülve az újabb szükséghelyzetre.

Ha valaki egyszerűen kevesebbet eszik, lefogyhat egy rövid időre ugyan, de az egyoldalú, csökkentett energia tartalmú étkezéssel járó hiányjelenségek, a külső megjelenés és a szociális környezetből való kizárás mellett az elkezdett fogyókúrás diéták 95 %-a újra a kezdeti súllyal végződik. Ennek sok oka van. A fogyni akarók közül legtöbben ismerik is ezeket az okokat, a szervezet nem szívesen mond le a zsírtartalékairól, a csekély energiabevitel miatt keletkezett energiahiány leküzdéséhez legszívesebben az izmok fehérjéit használja fel, az izomzat elvesztésével nem csupán a zsírok égetőkemencéi rombolódnak le és az anyagcsere csökken minimálisra, hanem a szöveteink számára sem áll fenn többé a támasztófunkció. Ebben a fázisban sokan elráncosodnak, sápadt a bőrük és bizonyos testrészeken szépnek nem mondható jelenségek alakulnak ki, pl. narancsbőr vagy az ún. lovaglónadrág. Az anyagcseréhez igazodó fontos vitálanyagokban gazdag táplálkozás mellett fontos zsírsavak és vitaminok járulnak hozzá a tartós súlycsökkenéshez és az azt követő súlystabilizálás eléréséhez. A legújabb kutatások arra mutatnak rá, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletté való szinergikus fúziójával érhető el. A  BYAS Body XLR 8 évszázados tudást és hosszú kutatást egyesít egy olyan hatóanyag-kombinációban, amely ebben az összetételben és minőségben teljesen egyedülálló. 

A korábban kapható Viewty Caps továbbfejlesztett változata, a CLA konjugált linolsav aktiválja a zsíranyagcserét, csökkenti a zsírsejtekbe jutó zsír mennyiségét, különösen a problémás területeken (has, csípő, comb), egyben nő az izmok aránya. Az Omega-3 és Omega-6 esszenciális telítetlen zsírsavak kombinációja a termogenezis segítségével gyorsítja a zsírégetést, védik az izmokat, megakadályozzák a bőr öregedését, hozzájárulnak a feszes és fiatalosan rugalmas bőr megőrzéséhez. A Body Transformation Shake-el kombinálva bámulatos alakformálás érhető el.

Részei: CLA konjugált linolsav  sáfrányos szeklicéből, lenolaj, bodzamagolaj és E-vitamin(alfa-tokoferol), Omega-3 zsírsav. A CLA egy különleges, többszörösen telítetlen zsírsav, mely csökkenti a zsírtömeget, mely az evést követően a sejtekbe jut, és serkenti az izmokban lejátszódó, zsírégető folyamatokat. A speciális omega-zsírsavak elérik, hogy a szervezet, a bevitt táplálékból több tápanyagot alakítson át  hőenergiává.Ha kicsit pontosabban megnézzük a BYAS Body XLR 8 összetevőinek a feladatait, felismerjük a fontosságukat a szervezetünk számára, mégpedig nem csupán a súlycsökkentésre vonatkozóan. Szervezetünk a felépítéséhez és fenntartásához, anyagcsere technikai folyamatokhoz szükséges sok alkotórész közül sokat maga is képes képezni. Gyakran korlátozza ezt az, hogy nem vagy csak részben állnak rendelkezésére olyan mikrotápanyagok, amelyeket nem képes előállítani és így hiányjelenségek léphetnek fel. Ilyen többek között az Omega-3 és Omega-6 zsírsav és az E-vitamin. Telített és egyszeresen telítetlen zsírsavakat a szervezet tud képezni, többszörösen telítetlen zsírsavakat viszont a táplálékkal kell bejuttatni, idetartozik a Linolsav, Linolénsav, az  Omega-6 és az Omega-3 zsírsavak. Az esszenciális telítetlen zsírsavak két fontos feladatot látnak el:

  1. elsőként: ezek alkotják a sejtmembrán szerkezetét és gondoskodnak annak hajlékonyságáról, az agyban telítetlen zsírsavak felelősek a növekedésért és érésért, ha a szervezetben sok állati eredetű zsírsav van, akkor ezek épülnek be a telítetlen zsírok helyett a sejtmembránba, ezáltal elvész annak hajlékonysága, ez a kötőszövetnek is árt.
  2. Ezek szabályozzák a létfontosságú funkciókat, sejtnövekedést és regenerálódást befolyásoló hormonszerű anyagok képzését, szabályozzák a vérzsírokat, vezérlik a vérnyomást, befolyásolják a vér áramlási sebességét, gondoskodnak a bőr simaságáról és enyhítik a gyulladásokat.

Omega-3 zsírsavak nagy koncentrációban vannak pl. algákban, mohákban, tengeri halakban, mivel ezeket nem fogyasztjuk kellő mértékben az élelmiszerekkel, ajánlatos ügyelni arra, hogy a BYAS Body XLR 8 útján bejussanak a szervezetünkbe.

E-vitamin: a múlt évszázad 20-as évei elején felfedeztek egy olyan zsírban oldódó táplálékalkotó elemet, amely a szaporodás szempontjából nélkülözhetetlennek bizonyult, E-vitaminnak nevezték el. Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt és antioxidánsként védi a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától. Az E-vitamin bevitelét segíti a BYAS Body XLR 8 fogyasztása.

CLA konjugált linolsav aktiválja a zsíranyagcserét, különösen a has körüli zsír csökken, egyben nő az izmok aránya. A BYAS Body XLR 8 összetevőinek jelenléte az emberi szervezetben nagyon fontos szerepet játszik a szervezetünk és az életminőségünk számára. 

A további energiát, melyre a szervezetnek ehhez a folyamathoz szüksége van, az úgynevezett  "termogenézist", a fokozott zsírégetésből nyeri. Az értékes omega-zsírsavak gondoskodnak továbbá arról, hogy a bőre sima, puha és rugalmas legyen. Alkalmazás: naponta 1 kapszula étkezéskor. Amennyiben vétett a "szénhidrát szabály" ellen, vegyen be elalvás előtt 2-3 kapszulát.

A BYAS Body XLR 8 az ideális vitálanyag-kiegészítés mindazok számára, akik természetes szépségre és vitális, karcsú külsőre, szép bőrre  vágynak.
A BYAS Body XLR 8 a Green Gold fogyasztásával való kombinálásra is alkalmas, ezáltal az összes vitálanyag kölcsönösen erősíti egymás hatását.

Konjugált linolsav (CLA) sáfrányos szeklicébőll, lenolajjal, bodzamagolajjal és természetes E-vitamincsaláddal, mint táplálék kiegészítő segíti szervezetünk növényi, többszörösen telítetlen  zsírsavakkal ( mint az Omega-3) való ellátását és fittségét. Összetétel: konjugált linolsav sáfrányos szeklicéből  (CLA), lenolaj, bodzamagolaj, (alfa-tokoferol) E-vitamin (tokoferol keverék), zselatin. Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A terméket kisgyermekektől elzárva kell tárolni!
A BYAS Body XLR 8 60 db kapszulát tartalmaz, amely 1 havi adag. Felhasználási javaslat: naponta 3X1 kapszula étkezés közben. Tápanyag és hatóanyag a napi adagban ( 3 db kapszulában ) : Lenolaj 0,4 g, Konjugált linolsav(CLA)0,8 g, többszörösen telítetlen  zsírsavak 0,3 g, Omega-3 zsírsavak 70 mg, E-Vitamin 14,1 mg.

......egy vélemény arról, hogy milyen csodálatos hatást gyakorol az egészségre is 

a CLA és az Omega-3 zsírsavak „66 éves cukorbeteg nőt két éve emlődaganattal műtöttek, kiterjedt hónalji nyirokcsomó- áttétek is igazolódtak. Kemoterápiát és sugárkezelést követően egy éve Solar és Lunar port szed. PET CT vizsgálatát tervezték, de félő volt, hogy nem tudják elvégezni, mivel vércukor értékei magasabbak voltak. Napi 2x2 BYAS Body XLR 8 kapszula hatására egy nap alatt normalizálódott a vércukorja otthoni mérések alapján, amit később laborvizsgálat is igazolt. A PET CT eredménye pedig negatív!Vagyis, ha algapor mellett is magasabb a vércukor érték, feltétlen próbálkozzunk BYAS Body XLR 8 kapszulával 2x2, 3x2 vagy 3x3 mennyiségben.”

 

 

(dr. Deák Sándor  - orvos ) 

 

 Amennyiben szeretné a terméket  a legkedvezőbb áron  megvásárolni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Ár. 13.000.-Ft

Rendelését a wellness@spirulina-mikroalga.hu email-címre kérjük elküldeni vagy termékrendelési űrlapon

 

 

 

Tekintse meg a termékhez tartozó kisfilmet az oldal tetején!

Kisfilm: Kisfilm

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOKTekintse meg a termékhez tartozó kisfilmet!

Milyen termék a BYAS Body XLR 8?

Természetes szépségünk három titkának  fúziója egy formulában, amely évszádos tudás és többéves kutatómunka eredményeként, összetételében és minőségében egyedülálló hatóanyag-kombinációval rendelkezik. A BYAS Body XLR 8 a legjobb bioenergia-hordozókból áll: konjugált linolsav sáfrfányos szeklicéből  (CLA), lenolaj, 100%-os bodzamag-olaj, E-vitamin (alfa-tokoferol), E-vitamin (tokoferol-keverÉk).

Felléphet-e allergiás reakció a BYAS Body XLR 8 fogyasztása során?

Igen, kérjük vegye figyelembe a következőket:

Figyelmeztetés – allergiás tünetek esetén:

Bármelyik feltűntetett összetevőre való allergia esetén ne fogyassza a Wellstar BYAS Body XLR 8-kapszulát!

Egyéb allergia fennállása esetén (pl. élelmiszerallergia) először 1 kapszula BYAS Body XLR 8-t vegyen csak be.

Amennyiben másnap nem lépett fel allergiás reakció, fokozatosan emelje az adagot és ha továbbra sem észlel allergiás tünetet, akkor a harmadik naptól az előírt teljes adagot fogyaszthatja.

Figyelmeztetés: A táplálék-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kizárólag kiegyensúlyozott táplálkozás és sok mozgás keretén belül alkalmazza. A meghatározott ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Cukorbetegek, 18 éven aluliak, várandósok és szoptatós anyák számára nem alkalmas. A terméket a gyermekek elől gondosan elzárt helyen tárolja.

Miért egészségesek a telítetlen zsírsavak?

Először is tisztában kell lennünk a zsírok szervezetünkben betöltött szerepével.

- Kétfajta típusú zsír létezik, a telített és telítetlen zsírsavak.

- A testben levő zsírok telített zsírsavakból állnak (koleszterin és triglicerid), amelyek    nagyobb mennyiségben zsíranyagcsere-zavarokhoz és érelmeszesedéshez vezethetnek, valamint növelhetik a magas vérnyomás, szívinfarktus és cukorbetegség kockázatát.

- A telítetlen zsírsavak (Omega-3, Omega-6, CLA) nagyon fontosak, mivel szervezetünk ezeket nem képes magától előállítani, tehát szüksége van ennek külső bevitelére.

- Az esszenciális zsírsavak, olyan zsírsavak, amelyeket az organizmus nem képes más tápanyagból szintetizálni.

- Tehát: A telítetlen zsírsavak bevitele, mint pl. Omega-3 és CLA, a szervezetünk számára létfontosságúak (esszenciális). Az egészségügyi hivatal álláspontja szerint (a tudomány mai állása szerint) tehát hasznosak ill. esszenciálisak lehetnek és fogyasztásuk ajánlott.

Mi a CLA szerepe?

Vannak arra mutató jelek, hogy a CLA (konjugált linolsav) csökkenti a testzsír tartalmat (főleg a has környékén), és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét. Ezen felül tanulmányok támasztják alá a CLA egészségre gyakorolt pozitív hatását (pl. erősíti az immunrendszert és nőknél csökkenti az emlőrák kialakulásának kockázatát változókor után.) 

Ezen felül a CLA-nak erős sejtvédő hatása van (antioxidatív hatás).

Mi a linolsav és az Omega-3 zsírsav szerepe?

A linolsav és az Omega-3 zsírsavak segítik az emberi szervezetet egészségmegőrző funkcióiban. Az Omega-3 zsírsavak beépülnek a sejtmembránba, amelyek felépítéséhez és feladataihoz elengedhetetlenek és szabályozzák a vérzsírokat. Ezen felül az Omega-3 zsírsavaknak erős sejtvédő hatásuk van (antioxidativ hatás).

Mire jó az E-vitamin?

Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt. Ezen felül erősen védik a sejteket (antioxidatív hatás, feszes, sima bőr). Az E-vitamin csoportjai csak növényekből képződnek. A nyolc ismert E-vitamin-aktivitással rendelkező összetevőből négy, mint tokoferol ismeretes.

Mi az E-vitamin feladata?

Az ember számára legfontosabb, természetben előforduló kapcsolat az E-vitamin-aktivitással az α-tokoferol. A tokoferol elsősorban növényi élelmiszerekben fordul elő. Az emberi szervezetben az E-vitamin a bőr és az izmok anyagcseréjében vesz részt. Ezen felül erősen védi a sejteket , képes a szabad radikálisok megkötésére, és ezáltal megvédi a sejteket a romboló hatásoktól.

Mik azok a szabad gyökök és hogyan működnek?

A szabad gyökök olyan nagy reakcióképességű anyagok, amelyek a sejtek anyagcseréjének melléktermékeként képződnek. Amennyiben ezeket nem szűrjük ki és tesszük időben ártalmatlanná, a sejtek részeivel vagy a sejtmembránnal lépnek kapcsolatba és a sejtekben komoly károsodást okoznak.

Az E-vitamint előszeretettel támadják meg a szabad gyökök, ami ezáltal megfogja az agresszív anyagokat, mielőtt még a membránt károsítani tudnák.

A vitamin-molekula eközben ugyan maga is oxidálódik, de C-vitamin segítségével a kiindulási állapot újra elérhető.

A növények az E-vitamin védelmező hatását zsírtartályaik (ide tartoznak a diófélék is) vitaminnal való gazdagításával hasznosítják. A zsír ezáltal nem avasodik meg olyan gyorsan és hosszabb ideig tartható.

Hiány felléphet egyrészről hiányos étkezés eredményeként, másrészről megnövekedett igény, erősebb testi és szellemi megterhelés esetén és telítetlen zsírsavak megnövekedett bevitelekor.

Miért részesítsem előnyben a WellStar BYAS Body XLR 8  használatát?

A BYAS Body XLR 8 hatásának titka a csodálatos recepturában rejlik, amely nem más, mint a 100% -os bodzamagolaj, a CLA és természetes növényi olajok ill. Omega-3 és Omega-6 zsírsavak optimális keveréke, természetes bionergia-hordozókkal kiegészülve. A vitális anyagok együttesének tökéletes harmóniája.

A BYAS Body XLR 8 -val 6-8 kg-ot fogytam. Miért nem fogyok tartósan, annak ellenére, hogy szedem a BYAS Body XLR 8-t?

Elsősorban szükséges a termék folyamatos fogyasztása, természetesen a kiegyensúlyozott és megfontolt étkezes mellett. Kívánatos továbbá a mozgásban gazdag életmód követése.

Nagyon fontos az étkezési zavarok tudatos elkerülése, valamint az, hogy anyagcsere-aktivitásainkat - például sport hiányában - ne merítsük ki teljesen, hiszen sport segítségével anyagcserénket és immunrendszerünket is jelentős mértékben támogathatjuk.

Hogyan tudom a súlycsökkenést egyéb módon elősegíteni?

Ha tartós fogyást szeretnénk elérni, fontos, hogy délutántól már ne vegyünk magunkhoz kiadós, 17 órától pedig szilárd táplálékot, esetleg salátát, mivel az emésztés legkésőbb 17 órától leáll. A felvett táplálék ettől kezdve ugyanis emésztetlenül marad a gyomor-bélrendszerben.

A hosszú emésztési folyamat következtében a szervezet sok felesleges kalóriát vesz fel, amely súlygyarapodással jár. A testmozgás hiánya is hízáshoz vezethet.

Ha étkezési szokásaink nincsenek összhangban az emésztéssel, vagy nem sportolunk eleget, akkor akármilyen hatékony termék használata esetén sem számíthatunk tartós súlycsökkenésre.

Milyen hatásai vannak a BYAS Body XLR 8-nak az anyagcserére?

- A BYAS Body XLR 8 normalizálja a zavart zsíranyagcserét.

- A BYAS Body XLR 8 nem a súlycsökkenést szolgáló diéta (a súlycsökkenés csupán a BYAS Body XLR 8 egy mellékhatása!).

- A BYAS Body XLR 8 tisztább, simább és feszesebb bőrt eredményez, amely jótékony pl. akné és ekcéma esetén.

Vannak arra mutató jelek, hogy a BYAS Body XLR 8-ben található CLA (konjugált linolsav) csökkenti a testzsír tartalmat (főleg a has környékén), és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét. Ezen felül tanulmányok támasztják alá a CLA egészségre gyakorolt pozitív hatását (pl. erősíti az immunrendszert és nőknél csökkenti az emlőrák kialakulásának kockázatát változókor után).

- Ezen felül a CLA-nak erős sejtvédő-hatása van (antioxidatív hatás).

- Az Omega-3 csökkenti a szívre és vérkeringésre veszélyes zsírokat (mint pl. koleszterin és triglicerid) és ezáltal elősegíti a szív- és érrendszeri megbetegedések csökkenését is.

A BYAS Body XLR 8 fogyasztása nem azt jelenti, hogy automatikusan lefogy és nem kell étkezési szokásain változtatnia. Mint minden diéta esetén, itt is érvényes, hogy az egész életmódján kell változtatnia céljai, a fogyás és egészség elérése érdekében és ahhoz, hogy ezek az elért eredmények tartósak is legyenek.

Tudna információval szolgálni az emberi test zsírfelhasználásról?

A zsírban gazdag táplálkozási életmód alapvetően nem egészséges – különösen a telített zsírsavak fogyasztása. A kalóriaszegény étrend, azonban nem feltétlenül zsírszegényebb. Mivel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya az átlagos táplálkozásban a túl kevés halfogyasztás és helytelen zsírkiválasztás révén rossz, egyértelműen ajánlott több Omega-3 zsírsav fogyasztása.

Különösen fontosak a természetes növényi olajok, az algákból, bogáncsból, lenolajból és repceolajból származó Omega-3 zsírsavak, amelyek nemcsak az inzulinhatást javítják, hanem normalizálják a vérzsírokat is, tehát a koleszterint és trigliceridet. Ezen felül elősegítik a gyulladásos folyamatok helyreállítását.

Kifejezetten hatékony a testformálóként ható konjugált linolsav (CLA), amely csökkenti a test zsíranyag arányát (főleg a has környékén),és ezzel egyidőben növeli az izomzat mennyiségét.

Túl kevés Omega-3 zsírsavat fogyasztunk!!!

Tudna valamit a CLA (konjugált linolsav) feladatiról mondani?

CLA:

- aktiválja a zsíranyagcserét, az energia eközben kizárólag a test zsíranyagából származik.

- erősen antioxidatív

-fontos szerepet játszik a zsíranyagcserében és segíti az autoimmun megbetegedések megelőzését (=allergia, diabetes, szívinfarktus, ízületi megbetegedések, reuma stb.) - előnyei:

- több erő és kitartás,

- elősegíti az immunrendszer javítását,

- támogatja a sejtvédelmet,

- segíti a zsírcsökkentést = jobb alak.

Hogyan hat a linol- és linolénsav?

A lenolajból és bodzamag-olajból származó linol- és linolénsav tisztán növényi Omega-3 és Omega-6 zsírsavak tökéletes kombinációja.

Támogatják és javítják az inzulin-érzékenységet (hatékonyak a diabetes II, allergiák, szívinfarktus, ízületi megbetegedések, reuma ellen), segítik a zsírcsökkenést .

Az összetevők kölcsönösen támogatják egymást az anyagcserében, ezért napi 3 kapszula már elegendő a szebb külső eléréséhez és ezzel egyidőben hozzájárulnak a jobb teljesítményhez és ellenálló képességhez.

Kinek ajánljuk a WellStar BYAS Body XLR 8 fogyasztását?

célcsoport:

- zsíranyagcsere-zavarokkal, magas koleszterinszinttel küzdő személyeknek (LDL növekedés!) (LDL = Low Density Lipoprotein = alacsony sűrűségű lipoproteinek)

- amennyiben rossz az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya az átlagos táplálkozásban a helytelen étkezési zsírok kiválasztása révén,

- problémás területekkel, zsírpárnákkal küzdőknek (has, áll, comb, stb.)

-a természetes szépséget, tiszta, sima és feszes bőrt belülről elősegíteni kívánó   személyeknek

- aknéval és ekcémával, azaz bőrproblémákkal küzdőknek.

 

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *