Termékek

Termékek


GREEN GOL DSOLARGREEN GOLD SOLAR - Sok éves kutatómunka eredményeként sikerült egy olyan  forradalmian új  táplálék-kiegészítőt megalkotni, amely a szervezetet reggel felkészíti,  lendületbe hozza.  A Green Gold Solar egy teljes körű vitális ellátást biztosító, olyan tápanyag-kombináció, mely a szervezetet egész napra ellátja a szükséges tápanyagokkal, életenergiával. Tiszta növényi összetevőkből áll, fő alkotóeleme a Spirulina platensis  és a Chlorella vulgaris  mikroalgák.
[Bővebben a termékről]

 

 

 

 

 

GREEN GOLD LUNARGREEN GOLD LUNAR - Egy megerőltető nap végén segít a szervezetnek a regenerálódásban; nyugodt, pihentető alvást biztosít, valamit a szervezet számára biztosítja   a nap során elhasznált tápanyagokat, így készítve fel a szervezetet a következő napra. A Spirulina egyedülálló vitálanyag-kombinációján túl néhány, évszázadok óta jól bevált gyógynövényt is tartalmaz a receptura. Különösen a zsálya (latin eredete „salvare” = gyógyít) igazán sokoldalú.
[Bővebben a termékről]

 

 

 

 

 

 
 
 
 

GREEN GOLD IMUNEGREEN GOLD IMUNE - Hogy fel tudjuk venni a harcot az agresszív oxigénvegyületekkel, a WellStar kifejlesztette a Green Gold IMUNE–t a jövő legjobb, természetes antioxidánst tartalmazó termékét!

A Green Gold IMUNE hatékonyan képes erősíteni az emberi szervezet antioxidáns-védekező mechanizmusát.
[Bővebben a termékről] 

KINETO Natural Body Power A KINETO az első természetes alapú energiaital, amelyet speciálisan a fizikai aktivitáshoz fejlesztettek ki, 2005 végén mutatták be és azóta a WellStar adatai szerint több, mint 1  millió palackkal  adtak el belőle..
Felgyorsult életünkben mindannyiunknak szüksége van plusz energiára. Egyedülállóan biztosítja ez a vitálital a természetes és tartós energiát az emberi  szervezet számára.  
[Bővebben a termékről]
 
GENIO- Natural Mind BalanceGENIO -  Innovatív agyserkentő szellemi munkát végzők számára.
Számítógépes  munka, összetettebb feladatok, tízszer több kommunikáció - a 21. század mindannyiunktól többet vár el. Korábban a testi erő volt a meghatározó, manapság a szellemi munka a fontos! Agyserkentő, a modern kor emberének,ha szüksége van szellemi teljesítménye és kreativitása maximumára!
[Bővebben a termékről]

KINETO PLUS - A világon az első természetes alapanyagú energia-üdítőital. Ezt a plusz energiát  természetes összetevőinek köszönhetően egészségünket  védve biztosítja.
A KINETO PLUS-ban lévő összetevők hatásai egyedül is rendkívüliek, együttes kombinációjukban pedig forradalmiak! JELENLEG NEM RENDELHETŐ !
[Bővebben a termékről]
 
BYAS Body XLR 8 kapszulaBYAS Body XLR 8 kapszula -  legújabb kutatások arra mutatnak rá, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletté való szinergikus fúziójával érhető el. A Wellstar BYAS Body XLR 8 kapszula évszázados tudást és hosszú kutatást egyesít egy olyan hatóanyag-kombinációban, amely ebben az összetételben és minőségben teljesen egyedülálló. 
[Bővebben a termékről]


Green Gold Forever Young Mentás és Natur
GREEN GOLD FOREVER YOUNG - Egy erőforrás telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval köztük mind a 8 esszenciális aminosavval.
A három mikroalgából, nevezetesen a Spirulina platensis, Chlorella vulgaris és Lithothamnium calcareum nevű algákból álló keverék kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz (50-60%-ban), valamint tiszta, ionizált kalciumot,. 
[Bővebben a termékről]
 
 
 
 
 
BYAS Body Transformation Shake - A szénhidrátban szegény táplálkozás megvalósításához tökéletes segítséget kapunk a Wellstar új termékétől. A mérsékelt energiadeficit megteremtése, ugyanakkor a laktató és szénhidrátszegény táplálék érdekében  egy teljesen újszerű BYAS Body Transformation Shake nevű terméket alkotott, amely a tartós és egészséges fogyást forradalmasítja.  Kész, külön adagokba csomagolva ez a Low Carb Drink mindenhol probléma nélkül összekeverhető és  a súlycsökkentés időszaka alatt helyettesítheti az ebédet és / vagy a vacsorát.
[Bővebben a termékről] 

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *