Green Gold Imune

Green Gold Imune

GREEN GOLD IMUNE
AZ ANTIOXIDÁNS VÉDŐPAJZS  
 

„Az emberi szervezetben található antioxidánsok mennyisége egyenesen arányos az ember várható élettartamával„

Napjainkban egészségünkre a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak következményeként felhalmozódó szabad gyökök jelentik talán az egyik legkomolyabb fenyegetést, ugyanakkor  a szabad gyökök fontos alkotóelemei a szervezetünknek, de csak addig, amíg egyensúlyban vannak.
Abban a pillanatban, amikor az egyensúly megbomlik, a szabad gyökök száma megsokszorozódik, ami már veszélyt jelent az egészségünkre, mert az agresszív oxigénvegyületek megtámadják az egészséges sejtjeinket.

Ha sejtjeink nem képesek a szabad gyökök támadásának kivédésére, vagy az okozott károk gyors elhárítására, az a DNS degenerációjához vezethet. 

"Számos tudós azt vallja, hogy az öregedési folyamatok elindulásának hátterében a szabad gyökök kialakulásának szabályozatlan láncreakciója áll."

 

Tekintse meg a termékről szóló leírást.

 


Ár:  16.900.- Ft akciósan 12.000.-Ft
 

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 


„57 éves vagyok és körülbelül féléve rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom, megfiatalította az alakomat és az arcomat.”   (D.Ibolya színművésznő)


GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Nikotin, alkohol, kávé, stressz, gyógyszerek, mozgás - alváshiány, és helytelen táplálkozás jelentik a szabad gyökök melegágyát.

Ha a szabad gyököket nem semlegesítjük időben, akkor szervezetünkben komoly rombolást okozhatnak.

A következményei: RÁK, REUMA, ALZHEIMER-KÓR, ÍZÜLETI GYULLADÁS, ARTRÓZIS, valamint a SZÜRKE és ZÖLD HÁLYOG...

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


RÁK ELLEN  ANTIOXIDÁNSOKKAL

„Az egészség és a fiatalság megőrzésében óriási szerepük van az antioxidánsoknak, amelyek a betegségek és az öregedési folyamatokat előidéző szabad gyököket kötik meg.”

A klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, és így megakadályozzák a rák kialakulását és a sejtek öregedést.
Annak érdekében, hogy a szabad gyököket semlegesíteni tudjuk szükségünk van egy természetes antioxidánsra.

A karotinoidok csoportjába tartozó astaxanthin – amelyet a Haematococcus Pluvialis mikroalgából nyernek – a világon egyedül álló bioaktív, nagyhatékonyságú természetes sejtvédő antioxidáns.

Kurihara H. és munkatársai által végzett kísérletekben, bizonyítást nyert, hogy az astaxanthin csökkenti a természetes ölősejtek stresszel indukált elnyomását, melynek köszönhetően hatékonyabban felszámolja a daganatsejteket.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

AZ ANTIOXIDÁNS TERMÉSZETI CSODA

Mi az ASTAXANTHIN (gyökfogó) és hogyan működik?Az astaxanthin egy piros, zsírban oldódó festékanyag, amely algákban, élesztőben, lazacban, pisztrángban, rákokban és néhány madárfajban található meg.

Az astaxanthin semlegesíti a szingulett-oxigént – egy igen reaktív oxigénkötést –, így az erős antioxidáns hatásáról híres E-vitamin is eltörpül mellette (Shimidzu et al. 1996), és egyedülálló szerkezetének köszönhetően megvédi a test szerveinek sejtmembránjait.
Szemben a B-karotinnal, a C-vitaminnal és más antioxidánsokkal, amelyek kizárólag a bilipid réteg külső vagy belső felszínén tartózkodnak, az astaxanthin-molekula - egyedülálló módon - képes a sejtek bilipid membránjának mindkét oldalán megtapadni. Így biztosít a sejteknek nagyfokú védelmet.

Képes az egészséges sejteket - antioxidáns hatásának köszönhetően - megvédeni, serkenti az immunrendszert, védelmezi az idegrendszert.

A szabad gyökök instabil atomok, páratlan elektronnal, károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a szükséges elektront.
Az ANTIOXIDÁNS pedig képes hozzákapcsolódni a szabad gyök páratlan elektronjához, így megakadályozva, hogy a szabad gyök "elrabolja" a stabil molekulák elektronjait.Az astaxanthin más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, amíg az A-vitamin nagy mennyiségben mérgező, addig az astaxanthin nagy mennyiségben (terápia szerűen) is fogyasztható! Erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin, megköti a szervezetben a szabad gyököket, és így kifejti egyedül álló sejtvédő hatását.

Az astaxanthint japán kutatók, mint táplálék-kiegészítőt ajánlják.

Így tehát az egészségünk megőrzése érdekében nem találunk jobb, természetes antioxidánst, mint az ASTAXANTHIN, mert :

 

 

 • 20-szor erősebb, mint a szintetikus változata• 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
 • 60-szor erősebb, mint a C-vitamin
 • 550-szer erősebb, mint az E vitamin
 • mellékhatás mentes – nem pro-oxidatív
 • átjut a vér-agy és vér-retina gáton - gyulladásgátló védelem.

A következő felsorolásban olvashatunk azokról a betegségekről, amelyeknél bebizonyosodott az astaxanthin, egészségjavító hatása:

 

 

 • Öregkori makula degeneráció (gátolja a hályog kialakulását)
 • Alzheimer-és Parkinson-kór (a két legfontosabb idegrendszeri betegségek kezelése)
 • Koleszterin (akadályozza az LDL koleszterin oxidációját, védelem a szív és agyi katasztrófákkal szemben)
 • Gyulladásos, krónikus vírusos és autoimmun betegségek (védi a DNS-t)
 • Dyspepsia (megszünteti a gyomorégést, a puffadást, émelygést, hányingert, hányást)
 • Férfiak meddősége  (termékenység javítása)
 • Izomműködés javítása  (eltávolítja az izmokból a szabad gyököket)
 • Káros UV sugárzásokkal szembeni védelem (UVA és UVB szűrő hatás)
 • Szívritmuszavarok rendezése  (szívritmus normalizálás)
 • Magasvérnyomás (anti-hypertonia ügynök)
 • Stressz  (segíti a stressz feldolgozását)
 • Daganatos betegségek (meggátolja bizonyos daganatok kialakulását)
 • Stroke (oxigénhiány okozta betegségek javítása)

A kutatási eredmények azt mutatják, hogy a Haematococcus Pluvialis algából kivont astaxanthin 6 mg/nap mennyiségben biztonságosan adható egy felnőttnek.

Az algák a fotoszintézis során a fényenergia felhasználásával a tápanyagokon kívül színanyagokat (klorofill, karotinoidok: karotinok és xantofillok) állítanak elő.

Az orvosok és a biokémikusok a különböző tengeri táplálékokból egy olyan algát különítettek el, amely a klorofill zöld színét elnyomó vörös színanyagot tartalmaz (Haematococcus pluvialis). Az Egyesült Államokban, Japánban, Franciaországban és Angliában számos vizsgálatot végeztek, hogy tisztázzák ennek az astaxanthin nevű vörös színanyagnak az élettani hatásait.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

"15 kg-ot fogytam, normalizálta a vérnyomásom, rendbe tette a cukorháztartásom,elmúltak a daganatok, vizenyők a lábamról, fittebbnek, stabilabbnak érzem magam,fáradékonyságom a múlté! Nem tudnak ártani a különböző vírusok, a gyomorégésem megszűnt, a laboreredményeim csodálatosak!!! Csak ennyi!" ( Kiss Jenő Budapest ) 

 

"Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló- és méregtelenítő kúrát ill. életelixírt! - Imune kapszula" (dr. Ilyés G. - orvos )

 

Az astaxanthin a  kutatások szerint az alábbi tulajdonságokkal bír:

 • Erős antioxidáns – védi a szemet, a bőrt a szabad gyökök és a káros UV-sugárzással szemben. Megakadályozza a szürke- és a zöldhályog kialakulását.
 • Gátolja a krónikus és autoimmun betegségek kialakulását. Stimulálja az antitestek, az immunglobulinok termelését.
 • Humán vizsgálatokban a köldökvér (őssejt) mintákban fokozza az immunglobulin képződést.
 • Gátolja a cukorbetegséggel összefüggő szövődmények (látáskárosodás, idegrendszeri ártalmak, diabéteszes nefropátia) kifejlődését, antioxidáns hatása révén.
 • Akadályozza az LDL-koleszterin oxidációját – érelmeszesedést, rögképződést –, védelmet nyújt a szív és agyi katasztrófákkal szemben.
 • Vérnyomáscsökkentő és szívritmus-szabályozó hatású.
 • Állatkísérletekben hatékonyan csökkentette az emésztési zavar, a gyomorhurut, az emésztőrendszeri gyulladások (Chron-betegség) és fekélyek kialakulását még Helicobacter pylori jelenléte esetében is.

„Hatékony antioxidánsként előnyös a napjainkban megnövekedett környezetszennyezés, fokozott UV-sugárzás, tömegesen felhasznált kemikáliák hatására képződő ártalmas szabad gyökök semlegesítésében, fizikai és szellemi egészségünk megőrzésében."


(Dr. Asbóth Mária
a kémiai tudományok doktora
Forrás: Paramedicina magazin 2007/10-11. szám)

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


GREEN GOLD IMUNE A  SEJTVÉDŐPAJZS!

Hogy fel tudjuk venni a harcot az agresszív oxigénvegyületekkel, a WellStar kifejlesztette a Green Gold IMUNE®–t a jövő legjobb, természetes antioxidánst tartalmazó termékét!

A Green Gold IMUNE hatékonyan képes erősíteni az emberi szervezet antioxidáns-védekező mechanizmusát.

A Wellstar Green Gold IMUNE® terméke egy olyan első osztályú vitális bioaktív anyagösszetétel, mely négy legértékesebb mikroalgák kombinációját tartalmazza.
Összetétel: Haematococcus Pluvialis, valamint Spirulina Platensis, a Lithothamnium Calcareum és a Chlorella Vulgaris.

A világon egyedülálló Green Gold IMUNE® a három  algából nyert kiváló hasznosulású bio vitális anyagokból és a legerősebb természetes antioxidánsból áll.A VILÁGON EGYEDÜL ÁLLÓ - ÁTFOGÓ HATÁS - 3 FÁZISBAN, AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERÜNKÉRT:

1.  SEJTTISZTÍTÁS (Chlorella Vulgaris)
2.  SEJTTÁPLÁLÁS (Spirulina Platensis és Lithothamnium Calcereum
3.  SEJTVÉDELEM (Haematococcus Pluvialis: astaxanthin)

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


A TERMÉSZET PATIKUSA

A természetes astaxanthin rendkívüli módon védi sejtjeinket, különleges molekuláris szerkezeténél fogva nem válik pro-oxidatívvá, és ez által mellékhatás mentes.
Így napi rendszerességgel fogyaszthatjuk egészségünk védelmében, valamint terápiaszerűen, kiegészítő kezelésként.

Ajánlott napi mennyiség:

 

 

 

 • Terápiás célokra 6 kapszula.
 • Megelőzésre 3 kapszula.

Egész napra elosztva, megfelelő mennyiségű szénsavmentes ásványvízzel fogyasztva.

Terheseknek, és szoptatós anyáknak nem ajánlott. A megadott napi mennyiséget nem szabad túllépni. Fénytől védett hűvös száraz helyen tárolja. Gyógyszerkölcsönhatás nem ismert. A terméket rendszeresen ellenőrzi a LEFO intézet.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


Green Gold IMUNE® összetevői:  (144 gramm kapszula formában ) (180 db kapszula/doboz)

 

 

 

 • Spirulina algapor (58%)
 • Chlorella algapor (13%)
 • Lithothamnium por (13%)
 • Haematococcus pulvaris mikroalga (2%)
 • zselatin kapszula
 • szilícium-dioxid elválasztó szer
 • szójalecitin, aszkorbil-plamitát, dl-alfa-tokoferol

Étrendkiegészítő: a Green Gold Imune® nem pótolja a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást. A terméket gyermekektől elzárva kell tárolni! Terheseknek és szoptatós anyáknak a Green Gold Imune® fogyasztása nem ajánlott.

Allergének: A Green Gold Imune nyomokban glutén tartalmú gabonát, tojás-, szója- valamint tejszármazékot tartalmazhat. A terméket rendszeresen ellenőrzi a LEFO intézet. Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tartandó.

 

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

 

 

 Green Gold Imune® átlagos tápértéke 100 g por  6 kapszula  % RDA*
 Energia tartalom: 971 kJ (232 kcal) 46 kJ (11 kcal)  
 Fehérje: 55,0 g 3 g  
 Szénhidrát: 1,0 g 0 g  
 Zsír:  1,0 g 0 g   
 Astaxanthin: 84 mg 4 mg n.a. **
 Kalcium:  4033 mg 193 mg 24 %

         
* Felnőttek számára ajánlott napi bevitel (Recommended Daily Allowance, RDA) a tápértékjelölésről szóló rendelet szerint
** nincs ajánlat

 

 

 

 

 

 

 

 

GREEN GOLD IMUNE alga 

 

 

Az Imune kapszula hatására javult a Sclerosis Multiplexem

"Húsz éve kezelnek sclerosis multiplex-szel (SM) és a korom miatt vérnyomásom is ingadozik. Két hete kezdtem el szedni az IMUNE kapszulát egy ismerősöm javaslatára. Azóta jobban érzem magam. Könnyebben mozgom. A gyorsan változó időjárás ellenére a vérnyomásom beállt egy az orvosom által jónak mondható szintre. Erre nem is számítottam." Katalin, Komárom

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

 

Miért pont az alga?

Az alga – mint a tápanyagok, vitaminok kincsesládája - a létező legtöbb vitális anyag hordozója. Igényeit tökéletes arányban, harmonikusan elégíti ki, az összetevők szinergiában hatnak, a felszívódása 90 % feletti. A mikroalga  energia, egészség  és vitalitás egész napra.

 

Miért poralakban kerülnek forgalomba a Wellstar termékei, miért nem tabletta vagy kapszula formájában?

Azért, mert ez a formula biztosítja a legteljesebb hasznosulást, felszívódást a szervezetben. Folyadékba keverve kolloid oldattá  válik, amely biztosítja a tökéletes felszívódást. Tablettába préselés során keletkező hő (50-60 C°) hatására a hatóanyagok nagy része (hőérzékeny enzimek, aminosavak, vitaminok) sérülne, elveszne. A Wellstar termékek alapját képező algamasszát egy speciális eljárással, ún. szórva szárítással, 20-30 fokon szárítják, ez biztosítja a vitálanyagok megóvását, és azt, hogy ezáltal  a termékek hatékonyságukat tekintve a világpiac konkurencia nélküli termékei legyenek. Ezért nem veheti fel a versenyt  hatékonyságában a tablettázva forgalomba került készítmény a Wellstar termékeivel.

Terhes nők és szoptatós anyukák fogyaszthatják-e az alga termékeket?

Igen, sőt ajánlott, hiszen  a terhes nők és szoptatós anyukák vitálanyag igénye fokozottabb, hiszen nemcsak önmagukról kell gondoskodniuk. Fogyasztás előtt kérjék ki orvosuk tanácsát.

Mely korosztálynak ajánlott az alga, illetve gyermekek fogyaszthatják-e?

Minden korban jótékony hatással van az alga ( mikroalga ) a szervezetre, csecsemőkortól egészen idős korig tökéletes, harmonikus  vitálanyag ellátást biztosít. Figyelembe kell venni azonban  a fenti betegségeket, ezekben az esetekben fokozott óvatosság szükséges.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Mit tegyek, ha gyermekem nem fogadja el az alga italokat?

Kisgyermekeknél természetes dolog, hiszen egy teljesen új, eddig ismeretlen ízű, színű és illatú táplálékkal ismerkedik meg, és lehet, hogy  nem fog kibújni  örömében a bőréből, amikor először kínálja . De megéri akár egy kis trükközéssel is hozzászoktatni gyermekét az algához. Kisgyermeknél lehet a  Solar-t langyos teához, gyümölcsléhez, ivójoghurthoz keverni, illetve 8 évesnél idősebb gyermekeket pedig reggel Kineto-ban vagy Genio-ban elkeverve kellemes ízű koktéllal kínálni.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Gyógyszer-e az alga, (mikroalga), illetve fogyaszthatom-e a gyógyszereimmel együtt?

Nem gyógyszer az alga, hanem egy teljes értékű táplálék. Az alga tisztán növényi eredetű táplálék éppen úgy, mint a gyümölcsök és zöldségek csak poralakban kerülnek forgalomba. Az alga fogyasztható a gyógyszerekkel együtt, de  pl. véralvadásgátló gyógyszer esetén – mivel az alga vérhígító hatású – tájékoztassa erről orvosát,  és mivel a vérnyomásra, vércukorszintre és a vérkoleszterin szintjére is kedvező hatással van, ezért a gyógyszerek későbbiek során történő beállításánál ezt figyelembe kell venni, etekintetben is értekezzen gyógyszerészével, orvosával!

Szükséges-e más vitaminok fogyasztása az alga termékek mellett?

Mivel az alga mindazokat a vitaminokat, tápanyagokat magában hordozza, amire napi szinten szüksége van, ezért egyéb vitaminkészítmények fogyasztása szükségtelen.

Amennyiben a Green Gold Forever Young Mint vagy Pur termékeket fogyasztja, abban az esetben a téli időszakban ajánlott gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelről, hiszen az alga C-vitamin tartalma csekély. A Green Gold Solar fogyasztása esetén nincs szükség további C-vitamin készítmények fogyasztására, hiszen a hozzáadott acerola cseresznye pótolja ezt a hiányt. Fontos! A mikroalga-porok  fogyasztása nem pótolja a vegyes étrendet!

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Fogyaszthatom-e a Green Gold termékeket az italokkal és a Viewty készítményekkel együtt?

Igen. Sőt, az italoknál leírt egyéb tényezők  (magas vérnyomás, kisgyermekek, kismamák stb.) híján ajánlott is ezek együttes fogyasztása, hiszen az italok kiválóan ellensúlyozzák az alga méregtelenítési reverz tüneteit, és plusz lendületet, energiát adnak, a fogyókúrázók esetében pedig a két termék együttes fogyasztása kifejezetten ajánlatos.

 

 

 

 

 

 

 

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *