GREEN GOLD FOREVER YOUNG Mentás és Natúr

GREEN GOLD FOREVER YOUNG Mentás és Natúr


A termék forgalmazása megszűnt !
A jobb egészség, vitalitás és több életöröm egyedülálló forrása.

Egy erőforrás telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval köztük mind a 8 esszenciális aminosavval.

A három mikroalga, nevezetesen a Spirulina platensis alga,  Chlorella vulgaris alga és Lithothamnium calcareum alga keveréke kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz (50-60%-ban), valamint tiszta, ionizált kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok utóhatásait megelőzzük, és rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is.  Erőforrás testnek és léleknek egyaránt. A 180 g-os doboz 60 adagot tartalmaz, és több mint 4000 különböző természetes hatóanyagból áll.

A GREEN GOLD FOREVER YOUNG  menta és natúr termékekkel megkapjuk a szervezetünk számára szükséges vitálanyagokat, melyek nagyrészt hozzájárulnak a frissességünkhöz és jó közérzetünkhöz. Az összes táp- és életfontosságú anyag százalékosan koncentrált és harmonikus formában van jelen. Ezáltal biztosított a megfelelő ellátás, melyeket a szervezetünk különösen könnyen fel tud venni.

A fehérjék, vitaminok, szénhidrátok, nyomelemek, esszenciális zsírsavak, ásványi anyagok fő hatásai:
- vitális egészség, öregedésgátlás
- immunerő, anti-stressz
- természetes szépség, mentális egyensúly
- aktív fitness, maximális energia
- súlycsökkenés

Ajánlott fogyasztás: 2 X 3  gramm/nap ( teáskanál), gyermekeknek pedig 2 X 1,5 – 2  gramm/nap  buborékmentes ásványvízben, gyümölcslében, hideg italokban elkeverve reggel és este, kortyonként fogyasztva.

A Green Gold Forever Young Mentás és Natúr termékek  esetében célszerű a fokozatosság elvét alkalmazva hozzászoktatni a szervezetet az „élő ételhez”,  7-10 nap alatt emelni a napi  adagot a maximális adagra. Ha megfelelő előkészítés, fokozatosság mellett tesszük ezt, a testnek marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, elkerülhetjük ilyen formán a reverz tüneteket (méregtelenítési krízist), amely esetleg átmeneti hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, fáradékonyság, fejfájás, náthaszerű tünet, ízületi fájdalmak  stb. formájában jut kifejezésre, amelyeket természetesen nem kudarcélményként kell megélni, hanem diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni.
 

 

 

 

Figyelem!

Létező, de nem kezelt pajzsmirígy betegség (túlműködő pajzsmirigy)  esetén jódtartalma miatt, óvatosan fogyassza a WellStar Green Gold termékeket, kérje ki orvosa véleményét! Ajánlatos a Forever Young termékek helyett a Green Gold Solar és Lunar termékeket fogyasztani az alacsonyabb jódtartalom miatt. 

 A fehérjediétán élő vese- vagy májbetegek az alga  fehérje tartalmát vegyék figyelembe az étrend kialakításánál.

A mikroalga intenzív immunerősítő hatása miatt autoimmun-betegek is kérjék ki orvosuk tanácsát, ajánlatos a véralvadásgátló-szereket fogyasztóknak is konzultálni orvosukkal, gyógyszerészükkel, mivel a mikroalga omega-3 zsírsavtartalma által maga is hígíthatja a vért.


Green Gold Forever Young  (Pulver 100 % Pur)   natúr – 100 % algapor

Összetétel: 100 % -ban tartalmaz Spirulina platensis és Chlorella vulgaris mikroalgákat  és Lithotamnium Calcareum kőalgát. (180 gramm porformában)

Green Gold Forever Young  (Pulver Mint ) mentás

Összetétel: 80 %-ban tartalmaz mikroalgát ( Spirulina Platensis, Chlorella vulgaris mikroalgaport és Lithothamniumot) (180 gramm porformában)

ISO 9001 tanúsítványú termesztés, a legmagasabb szintű minőség természetes összetevőkből, tartósítószerektől mentesen. Minden termék állandó minőségi felügyelet alatt áll, melyet a LEFO-Intézet garantál.
 
 
 
 
 
 
 


A termék forgalmazása megszűnt !

 

Rendelését a Termékrendelés c. menü alatt lévő űrlapon küldheti  el, a rendelés beérkezését követően visszajelzünk, felvesszük Önnel a kapcsolatot email-ban.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK - VÁLASZOK

Miért pont az alga?

Az alga – mint a tápanyagok, vitaminok kincsesládája - a létező legtöbb vitális anyag hordozója. Igényeit tökéletes arányban, harmonikusan elégíti ki, az összetevők szinergiában hatnak, a felszívódása 90 % feletti. A mikroalga  energia, egészség  és vitalitás egész napra.

 

Miért poralakban kerülnek forgalomba a Wellstar termékei, miért nem tabletta vagy kapszula formájában?

Azért, mert ez a formula biztosítja a legteljesebb hasznosulást, felszívódást a szervezetben. Folyadékba keverve kolloid oldattá  válik, amely biztosítja a tökéletes felszívódást. Tablettába préselés során keletkező hő (50-60 C°) hatására a hatóanyagok nagy része (hőérzékeny enzimek, aminosavak, vitaminok) sérülne, elveszne. A Wellstar termékek alapját képező algamasszát egy speciális eljárással, ún. szórva szárítással, 20-30 fokon szárítják, ez biztosítja a vitálanyagok megóvását, és azt, hogy ezáltal  a termékek hatékonyságukat tekintve a világpiac konkurencia nélküli termékei legyenek. Ezért nem veheti fel a versenyt  hatékonyságában a tablettázva forgalomba került készítmény a Wellstar termékeivel.

Terhes nők és szoptatós anyukák fogyaszthatják-e az alga termékeket?

Igen, sőt ajánlott, hiszen  a terhes nők és szoptatós anyukák vitálanyag igénye fokozottabb, hiszen nemcsak önmagukról kell gondoskodniuk. Fogyasztás előtt kérjék ki orvosuk tanácsát.

Mely korosztálynak ajánlott az alga, illetve gyermekek fogyaszthatják-e?

Minden korban jótékony hatással van az alga ( mikroalga ) a szervezetre, csecsemőkortól egészen idős korig tökéletes, harmonikus  vitálanyag ellátást biztosít. Figyelembe kell venni azonban  a fenti betegségeket, ezekben az esetekben fokozott óvatosság szükséges.

Mit tegyek, ha gyermekem nem fogadja el az alga italokat?

Kisgyermekeknél természetes dolog, hiszen egy teljesen új, eddig ismeretlen ízű, színű és illatú táplálékkal ismerkedik meg, és lehet, hogy  nem fog kibújni  örömében a bőréből, amikor először kínálja . De megéri akár egy kis trükközéssel is hozzászoktatni gyermekét az algához. Kisgyermeknél lehet a  Solar-t langyos teához, gyümölcsléhez, ivójoghurthoz keverni, illetve 8 évesnél idősebb gyermekeket pedig reggel Kineto-ban vagy Genio-ban elkeverve kellemes ízű koktéllal kínálni.

Gyógyszer-e az alga, (mikroalga), illetve fogyaszthatom-e a gyógyszereimmel együtt?

Nem gyógyszer az alga, hanem egy teljes értékű táplálék. Az alga tisztán növényi eredetű táplálék éppen úgy, mint a gyümölcsök és zöldségek csak poralakban kerülnek forgalomba. Az alga fogyasztható a gyógyszerekkel együtt, de  pl. véralvadásgátló gyógyszer esetén – mivel az alga vérhígító hatású – tájékoztassa erről orvosát,  és mivel a vérnyomásra, vércukorszintre és a vérkoleszterin szintjére is kedvező hatással van, ezért a gyógyszerek későbbiek során történő beállításánál ezt figyelembe kell venni, etekintetben is értekezzen gyógyszerészével, orvosával!

Szükséges-e más vitaminok fogyasztása az alga termékek mellett?

Mivel az alga mindazokat a vitaminokat, tápanyagokat magában hordozza, amire napi szinten szüksége van, ezért egyéb vitaminkészítmények fogyasztása szükségtelen.

Amennyiben a Green Gold Forever Young Mint vagy Pur termékeket fogyasztja, abban az esetben a téli időszakban ajánlott gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelről, hiszen az alga C-vitamin tartalma csekély. A Green Gold Solar fogyasztása esetén nincs szükség további C-vitamin készítmények fogyasztására, hiszen a hozzáadott acerola cseresznye pótolja ezt a hiányt. Fontos! A mikroalga-porok  fogyasztása nem pótolja a vegyes étrendet!

Fogyaszthatom-e a Green Gold termékeket az italokkal és a Viewty készítményekkel együtt?

Igen. Sőt, az italoknál leírt egyéb tényezők  (magas vérnyomás, kisgyermekek, kismamák stb.) híján ajánlott is ezek együttes fogyasztása, hiszen az italok kiválóan ellensúlyozzák az alga méregtelenítési reverz tüneteit, és plusz lendületet, energiát adnak, a fogyókúrázók esetében pedig a két termék együttes fogyasztása kifejezetten ajánlatos.

 

 

 

 

 

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *