Akciók - Tanácsok

Akciók - Tanácsok


GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga 

 

Green Gold Imune Akció  ! 

16900.- Ft helyett  most csak 12.000.- Ft!

 

 

Rendelés itt <<< 

 

GREEN GOLD IMUNE alga  

ASP-PROGRAM

Amennyiben Önnek fontos az egészsége,  tehát egészségtudatos ember és hosszabb távra tervezve , folyamatosan kívánja fogyasztani a Green Gold Imune-t és a legalacsonyabb áron szeretne a termékekhez jutni, akkor erre az alábbiak szerint   egy ASP újrarendelési program keretében van lehetősége  :

2 db Green Gold Imune rendelése esetén -  szállítási költséggel együtt -  23.700.- Ft-ot kell fizetnie  minden hónapban, a negyedik hónap után  - folyamatos rendelés esetén - 2 db Imune-t ajándékba kap .

4 db Green Gold Imune rendelése esetén  44.700.- Ft-ba kerül a termékcsomag havonta, szállítási költséggel együtt, itt a négy egymást követő rendelés esetén 4 db Imune az ajándék.

6 db Green Gold Imune rendelése esetén 59.700.- Ft-ot kell fizetni a termékekért, ebben az esetben már 6 bónusztermékkel honorálja hűségét   cégünk .

Ez az ASP-program a legnépszerűbb és egyben a legköltségkímélőbb megoldás, különösebb rendelési kényszer nélkül, de amennyiben a havonkénti folyamatos rendelés megtörtént, akkor jár az ajándék termék Önnek.

Számoljon , megéri ! Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük jelezze ezt felénk elérhetőségeink bármelyikén :

+36 70 422 82 41

rendeles.imune@gmail.com

 

 

 

MIÉRT A WELLSTAR TERMÉKEI A LEGJOBB VÁLASZTÁS ?

NÉHÁNY NYOMÓS  ÉRV AMELLETT, HOGY A WELLSTAR ALGAKÉSZÍTMÉNYEIT VÁLASSZA

 

 • A Wellstar termékeinek grammonkénti ára verhetetlen ! Termékeink árfekvésének megállapításánál kérjük vegye figyelembe, hogy egy felnőtt ember napi szükséglete 6-8 gramm !!  mikroalga, a legtöbb mikroalgát forgalmazó webáruházak napi 1-2 gramm (3X500 mg-os algatablettát ajánlva) fogyasztását tüntetik fel ideálisnak, ami  nagyon kevés, 1-2 gramm mikroalga bevitele által nem jut hozzá a szervezet a napi vitálanyag-szükséglethez és ami a legnagyobb gond, hogy a lúgosítás sem tud megvalósulni.
 • A másik fontos kritérium, hogy a Wellstar termékei egyetlen készítményben tartalmazzák a 3, illetve 4 mikroalgát, hiszen csupán a Spirulina, vagy a Chlorella , illetve csupán a Vörös alga fogyasztása nem éri el azt  a hatást, mint az algakomplex együttes fogyasztása, a mi termékeinkben  a 3,  illetve 4 mikroalga együttes jelenléte által egyidejűleg történik meg a sejtszintű méregtelenítés, vitálanyag-utánpótlás , a lúgosítás, a szervezet antioxidánsokkal történő optimális ellátása. Ezen információk birtokában világossá válik , hogy ilyen komplex hatású és kiváló árfekvésű készítmény nincs a táplálék kiegészítők piacánMielőtt dönt, kérjük számoljon !
 • A Wellstar termékei  csak porformában kerülnek forgalomban, mert  kizárólag ez a formula biztosítja a legnagyobb felszívódást és hasznosulást (95 %) .Folyadékba keverve kolloid oldattá  válva azonnal hasznosul. Tablettába préselés során keletkező hő (50-60 C°) hatására a hatóanyagok nagy része (hőérzékeny enzimek, aminosavak, vitaminok) sérül, elveszik. Ezért nem vehetik fel a versenyt a tablettázva forgalomba kerülő termékek a Wellstar termékeivel. A Wellstar algaporait vízben vagy más folyadékban elkeverve egy kellemes wellness italként fogyaszthatjuk.
 • A Wellstar termékek alapját képező algamasszát egy speciális eljárással, ún. szórva szárítással, 20-30 fokon szárítják, ez biztosítja a vitálanyagok megóvását, és azt, hogy ezáltal  a termékek hatékonyságukat tekintve a világpiac konkurencia nélküli termékei legyenek.
 • Termékeink nem tartalmaznak semmiféle hozzáadott adalékanyagot (csomósodást gátlót, térfogatnövelőt), amely jellemző más , főként tablettázva forgalomba kerülő algakészítményekre.
 • Termékeink egyedülálló hatékonyságát garantálja, (termékek receptúráját tekintve ) az a páratlan szakmai tudás, amelyet dr.Keywan Grashoff professzor asszonynak köszönhetünk. 
 • Termékeink kivívták számos orvos elismerését is, ma már sok orvos fogyasztja és ajánlja betegeinek algakészítményeinket.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

  Gyakran Ismételt Kérdések 

 

Hogyan kell fogyasztani a mikroalga termékeket?

 

 • A  Imune kapszulát folyadékkal kell bevenni, az algaporokat folyadékban célszerű feloldani.
 • Bármilyen folyadék jó, kivéve a forró, a szénsavas, és az alkohol. A forróban kicsapódnak, tönkre mennek  a benne lévő, értékes, de hőre érzékeny anyagok - vitaminok, enzimek, aminosavak stb.) A szénsavasba téve "kifut", mert intenzíven lúgosít.
 • Tehetjük vízbe,  gyümölcslébe, szörpbe, kihűlt teába, sőt, joghurtba is, ízlés szerint, csak fontos, hogy hideg vagy langyos legyen.
 • A mikroalga por nem oldódik, hanem keveredik. Odaragadhat a pohár falára, így érdemes még egy adag itallal kiöblíteni. Feloldható úgy is, hogy elkeverjük  a port először kis mennyiségű folyadékban, amit aztán felhígítunk.
 • A legjobb keveredést a kis kézi, elemes tejhabosítóval lehet elérni, ekkor néhány másodperc alatt eltűnnek az algapor-csomók belőle. Kb. 500 Ft-ért már beszerezhető.
 • Optimális kortyonként elfogyasztani - a legtökéletesebb felszívódás miatt.

Tartalmaznak-e a mikroalga termékek mesterséges / szintetikus hozzáadott anyagokat?

Az általunk ismertetett mikroalga por és kapszula természetes alapanyagú termék, amely nem tartalmaz mesterséges összetevőket, illetve egészségre káros anyagokat. A minőségük megfelel a legszigorúbb minőségbiztosítási követelményeknek. Fontos, hogy por, illetve kapszulába zárt por a halmazállapotuk.

tabletta forma két dolog miatt káros:

magas hőmérsékleten préselik, amelynek következtében sok értékes vitálanyag elpusztul, és ragasztóanyag, nem kívánatos vegyület kerülhet a termékbe.

 1. Ragasztóanyagot kell alkalmazni, hogy egyben maradjanak az anyagok. Plusz méreg.
 2. Tabletta formába préseléskor megközelítőleg 60 Celsius fok hő keletkezik. Tudni kell, hogy 40 Celsius fok fölött a vitális anyagok meghalnak...

 

Mikor kell fogyasztani az alga termékeket?

Nincs feltétlenül időhöz kötve, bármikor bevehető. De a legjobb reggel és délután, legalább napi két alkalommal.

Algapor: reggel és délután (jobb délután, mint közvetlen lefekvés előtt) egy-egy kanállal.

Az alga kapszulát napi 3 alkalommal javasolt fogyasztani (3x2, ill. 3x3 kapszula).

Komoly egészségügyi gond esetén még gyakrabban is lehet fogyasztani. (Pl. rák esetén akár óránként. De nagyon fontos, hogy fokozatosan emelje  az adagot, csak nagyon kis mennyiséggel kezdeni el - ld. alább. Az előírt orvosi kezelést nem helyettesíti, konzultáljon a kezelőorvosával.)

Akár a Kineto / Genio vitális italokkal, akár más gyümölcslével vagy gyümölcsszörppel is el lehet keverni, hogy finomabb legyen (nyáron, cukros italba keverve néhány óra alatt  el kell fogyasztani , mert különben el kezd erjedni). Ha a Kineto / Genio vitális italokat összekeverjük a mikroalga porral, a termékek  szinergikusan hatnak, azaz fölerősítik egymás hatását. Ezen kívül így az algácskák egész nap folyamatosan tudják kifejteni a hatásukat, és ez azért is fontos lehet, mert így más szervekhez tudnak eljutni (Dr. Borza Attila algakutató biológus, természetgyógyász javaslatai alapján).

Ha szeretne megszabadulni a túlsúlytól akkor étkezés előtt fél órával fogyassza ! 

Személyes tapasztalatunk, hogy az alga fogyasztásakor elindul egy lassú, ám tartós fogyás ,pontosabban egy harmonizálódási folyamat indul el a szervezet optimális testsúlyának irányába - ez az emberek legnagyobb részénél a súlycsökkenést jelenti).

Ennek az egyik egyszerű oka, hogy a sejtek, a szervezet megkapja a tápanyagokat, amikre szüksége van, és csökken az étvágy, valamint a méreganyagok raktározására szolgáló zsírszövetnek a mérgek ürülésével fokozatosan egyre kevesebb a feladata.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Fogyasztható-e mikroalga  gyógyszerek mellett?

Igen. Bár táplálék kiegészítőként van bejegyezve, ez valójában egy teljes értékű táplálék (a WHO megfogalmazása alapján: "superfood", azaz szuperélelmiszer), és nincs mellékhatása. Azonban fontos, hogy egészségügyi gond megléte, és/vagy gyógyszer fogyasztás esetén rendszeresen konzultálj a kezelőorvosoddal, valamint figyelje magát és mérje az eredményeket (vérnyomást, vércukor szintet stb.). A kezelőorvossal  történő megbeszélés nélkül  sose hagyja el a gyógyszereit. Különösen a Sincumar típusú vérhígító fogyasztása esetén fontos a rendszeres orvosi konzultáció. Több ember személyes véleményként beszámolt róla, hogy idővel kevesebb gyógyszert írt fel nekik a kezelőorvosuk, sőt, egyes esetekben bizonyos gyógyszereket már nem is javasolt, de konzultáció nélkül ne hagyja el a felírt gyógyszereit. A gyógyszerek többsége erős hatású kémiai anyag, aminek az elhagyása is megterhelheti a szervezetet.

 

Milyen problémára milyen terméket ajánlunk

 

A Green Gold Imune készítmény  daganatos  és egyéb  súlyos betegségek esetén  ( pl. szklerózis multiplex,  előrehaladott cukorbetegség , súlyos fokú ízületi gyulladások, stb.) a magas antioxidáns tartalmánál fogva - is  hatékonynak  bizonyult,  kiválóan erősíti az immunrendszert, komoly védelmet nyújt a sejteknek, a súlyos betegségeken kívül megelőzésre is ajánlott.

MEGELŐZÉS CÉLJÁBÓL:Green Gold Solar és Green Gold Lunar szett naponta 2x2 gramm reggel és esete - ilyen formában a szett 60 napra elegendő. Immunhiányos állapotokban (műtétek után, robolálás, gyakori felsőlégúti betegségek esetén ) Green Gold Imune kúraszerűen - évente kétszer - 2 hónapig napi 3x1 kapszula ( 60 napig elegendő egy dobozzal), a Green Gold termékekkel együtt legalább az első időszakban ajánlatos a Kineto és/vagy Genio italok fogyasztása (napi 2 dl) , amelyek felturbózzák az algakészítmények hatását, jelentősen enyhítik a méregtelenítési reverztüneteket. A Green Gold készítmények mindegyike folyamatosan fogyasztható

MÁR KIALAKULT BETEGSÉGEK esetén a napi adag a Green Gold Solar és Green Gold Lunar esetében 4 gramm ( egy púpozott kávéskanál), Green Gold Imune esetén pedig napi 3x2 kapszula ( 1 havi adag). A Green Gold Imune kapszula nagyon hatékony az autoimmun betegségeknél, daganatos betegségek, ízületi gyulladások, cukorbetegségek, koleszterinproblémák, idegrendszeri betegségek: Parkinson- és Alzheimer kór, Szklerózis Multiplex betegségek esetén és más súlyos degeneratív, krónikus betegségekben.

ASZTMÁS, ALLERGIÁS PROBLÉMÁKNÁL: Első két hónapban : reggel Green GoldSolar 2 gramm (mokkás kanál) este Green Gold Lunar 2 gramm (2 havi adag) . Következő hónapoktól folyamatos emelés napi 3-4 grammra. (egy havi adag ekkor már).

DAGANATOS BETEGSÉGEK: Green Gold Imune-ból 3x2 kapszula + Green Gold F.Y.Pur alga + Green Gold Solar keverékéből napi 3 x 1  púpozott teáskanállal ( 4-5 gramm), + Genio 2 dl,  fontos a Genio fogyasztása a magas antioxidáns tartalma által. Emésztő szervi daganatok esetén a Green Gold F.Y. Mint is megfelelő, daganatos betegségek esetén napi 20-30 gramm alga elfogyasztása sem eltúlzott mennyiség a minél tökéletesebb lúgosítás és gyorsabb vitálanyag utánpótlás érdekében,természetesen az egyéni igényekhez igazodni kell. Szükséges a napi 2,5-3 liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztása.

CUKORBETEGEKNEK: Az első 2 hónapot követően a Green Gold Solar-Lunar szettről fetétlenül át kell térni a Green Gold F.Y. Purra, ugyanis ez a termék a leginkább megfelelő ennek a betegségnek a kezelésére, a magas cukorszint csökkentésére, de ugyanez mondható el a magas vérnyomásos betegségek esetén is, hiszen ezek a betegségek jelzik az elsavasodás legmagasabb fokát.

REFLUX, EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁK, EPE- ÉS VESEKŐ, CHRON: 1-2 hónap a megelőzésnél leírtak (G.G. Soalr-Lunar szett és a Genio/Kineto italok) későbbiekben áttérni a G.G.F.Y. Purra vagy a Mint (mentolos) változatra, naponta akár 3x4-6 gramm, Genio vagy Kineto napi 2 dl. Napi 3 liter fogyadék szükséges.

ÁLTALÁNOSAN AJÁNLHATÓ, hogy először a Green Gold Solar-Lunar szettel kell kezdeni, 1-2 hónap után, főként meglévő betegségek megszüntetésére át kell kúra szerűen térni a Green Gold Forever Young Pur vagy Mint változatra tetszés szerint, de főleg az őszi-téli időszakban ajánlatos a Green Gold Solar-Lunar szett fogyasztása a magas C-vitamin igény kielégítése érdekében. Nagyon fontos a kezdeti időszakban az algaporokkal kapcsolatban a fokozatosság megtartása, ezáltal a kíméletes méregtelenítés megteremtése.

FOGYÓKÚRA ESETÉN: Green Gold F. Y. Pur 100 %-os alga a méregtelenítéshez, reggel és este 2-3 gramm, ezzel egyidőben naponta 2x1 kapszula Viewty Caps reggel és este evés közben bevéve, és 1 doboz Viewty LC este 1 tasak tartalmát 2 dl vízben feloldani és vacsora helyett fogyasztani (2 havi adag). Nemcak a vacsorát, de az ebédet is helyettesíthetjük a Viewty LC-vel, ebben az esetben 1 havi adag, de a fogyás is gyorsabb. Ha komoly, tartós eredményeket akar elérni, akkor regisztráljon a Webstar-ba és használja a táplálkozási tanácsadó programunkat és tornázzon együtt Laurával az Ön személyi edzőjével csodálatos 3D-s környzetben.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

A SIKERES FOGYÁS RECEPTJE :  TANÁCSOK A BYAS Transformation Shake  FOGYASZTÁSÁHOZ

 

 

Néhány jó tanács az egészséges és eredményes fogyókúrához, amelyeket ha megszívlel, akkor az eredmény nem marad el: 

Hetente 3-4 alkalommal  30-45 perc  aktív mozgás (kardioedzés pl. kerékpározás, eliptikus tréner, futópad) 

 

Az ebédet követően ne fogyasszon  szénhidrátban gazdag  ételeket  (tészta, burgonya, rizs, sütemény, édesség stb.)

Ezen szabályok betartásával havonta kb. 1-1,5 kg adható le. Annak érdekében, hogy a fogyókúra után se jöjjenek vissza a  kilók, nemcsak annak idejére, de azt követően is fontos az életmódunk megváltoztatása.
 

·     Mindezek mellett, ha  esténként még egy tasak BYAS Transformation Shake italport is elfogyaszt, akkor a fogyás sebessége megduplázódik.

·   A BYAS Transformation Shake-t  csakis szénhidrátmentes vacsora (pl. párolt, grillezett zöldségek,  savanyított tejtermékek, joghurt, túró, pulykamell, sajt, tojás, stb.) után vagy vacsora helyett kell fogyasztani. 

Tipp: 17-18 órakor szénhidrátmentes vacsora, majd újabb éhséghullám esetén   20-21 órakor napi  1-1 BYAS Transformation Shake.

 Nagyon fontos, hogy csakis szénhidrátmentes ételeket szabad vacsorára, nagy súlytöbblettel rendelkezőknél már az  ebédet követően is  fogyasztani.

A cégünk által  ajánlott fogyasztás BYAS Transformation Shake esetén napi 2 ital elfogyasztása vacsorára és ezt követően  (vagy ebéd + vacsora), míg a BYAS XLR 8 kapszula  esetén napi 2 tabletta.


Ha a BYAS Transformation Shake  italpor elfogyasztása előtt fél órával  aktív mozgást végez, akkor a havi leadott kilókat megduplázhatja .

A legjobb és leggyorsabb eredmény eléréséhez ajánlott a  két terméket yütt fogyasztani.

Életmódváltással a karcsú alakért és egészségünkért:

Mozgás (  = kalóriák égetése). Nemcsak  a fogyókúra miatt szükséges a mozgás, hanem egészségünk érdekében is, jót tesz a vér- és nyirokkeringésnek, az izomzatnak, csontjainknak, friss vérrel telítődnek szerveink. Mindemellett csökkenti a diabétesz kialakulásának esélyét.  Kezdetben ne végezzünk – főként nagy túlsúllyal rendelkező egyének – megerőltető testmozgást, fontos az ízületkímélő mozgás (rendes vagy szobakerékpározás, eliptikus tréner, futópad – kíméli az ízületeket) .


Táplálkozás

Ajánlott kideríteni, hogy milyen testalkatunk van, milyen anyagcseretípusba tartozunk, a túlsúlyos embereknek általában mezomorf vagy endomorf testalkatuk van. Az anyagcseretípusunktól  függ, hogy milyen mértékben építi be szervezetünk a táplálkozáskor elfogyasztott a zsírt és a szénhidrátot. Ennek függvénye, hogy mely időponttól nem szabad szénhidrátot fogyasztani.

Mezomorf típus (has és csípő tájon alakul ki a zsírréteg) esetén délután már nem ajánlott a szénhidrát, 4-5 óra után szinte tilos, míg endomorf( egész testre kiterjedő zsírtömegnövekedés)  testalkat esetén már délben sem ajánlatos a szénhidrátfogyasztás. Fontos, hogy reggel ehetünk gazdagon szénhidrátot,  akár egy szelet csokit vagy egy gyümölcsös joghurtot.

A tartós fogyás titka

Az életmódváltással el kell érnünk, hogy szervezetünk több kalóriát égessen el , mint amennyit mibeviszünk és akkor szép lassan elindul a fogyás, heti max 0,5- 1  kg már kielégítő. Hízni se két hét alatt híztunk meg, így leadni se két nap alatt fogjuk...
A mozgásnak és a megfelelő táplálkozásnak köszönhetően szervezetünkben nő az izomtömeg aránya és fogy a zsírszöveté. A nagyobb izomtömeg több kalóriát éget el,akár nyugalmi állapotban is, ennek köszönhetően többet ehetünk majd később, illetve könnyebb lesz a fogyás.

Az optimális  táplálkozásban és testmozgásban is  igen jó és hatékony segítséget nyújt a Webstar.

A BYAS Transformation Shake  fogyasztásának két féle ajánlott módja van: az egyik, amikor 2 adagot iszunk meg, ilyenkor megreggelizünk, ebédelünk, s a nap hátralévő részét elosztjuk a lefekvésig, s ezen időintervallum első felénél megisszuk az egyik tasakot, s a lefekvés előtt 1 órával a másikat. (például ha Ön 12-kor ebédel és 10-kor fekszik le akkor ajánlatos, hogy az 1-1 port 5 órakor és 8 órakor fogyassza el) Ekkor  egy hónapig elég az italpor. Ez akkor ajánlott,amikor  gyorsan szeretnénk  akár  7-8 kilót mozgás nélkül, vagy mozgással  akár 12 kilót egy hónap alatt leadni. A mozgás napi fél, esetleg háromnegyed óra legyen.

A másik lehetőség, hogy napi 1 tasakot iszunk,  így a  mozgással segítve a fogyást, tovább tudjuk fogyasztani az italport, s így a hatás, bár nem annyira intenzív, de eredményesebb.  Ekkor  lehet bőségesebb ebédet elfogyasztani, vacsorára csak egy szénhidrátmentes ételt (lásd fent) , de nem szabad sokat  már ekkor enni. A vacsorát követően  ajánlott  néhány órával elfogyasztani az italport. Ha heti 4 - 5 nap 30-45 percet  mozog, akkor mindenképpen a napi 1 tasak fogyasztása ajánlott, mert így a mozgásnak nagyon látványos lesz az eredménye.

A fogyást és az életmódváltást segíti a Webstar professzionális portálja, amelyre ingyenesen regisztrálhat most.

Regisztráció a Webstarba

Ehhez ajánlatos még valamelyik Green Gold terméket fogyasztani, amely a méregtelenítő-lúgosító hatása  által segíti az egészséges jojo-hatás nélküli fogyást,  lendületet, plusz energiát biztosít a fogyás  időszakára.

Az eddig ismert negatív kalóriás fogyókúrák -  amikor is kevesebb kalóriát viszünk be, mint amit elfogyasztunk (koplalás) -  több kárt okoznak, mint hasznot, ugyanis ilyenkor a fogyás nagyrészt az izomszövetek leépülésével következik be, mert itt a legkönnyebb az energiához jutása a szervezetnek. Nagyon fontos tényező azonban a komoly elhatározás és a kitartás!

 

RENDELÉS MENETE A WEBSTARBAN :

 

 

A Webstarból történő  rendeléseket   1.500.-Ft  szállítási költség terheli (átutalás, hitelkárty esetén )  . (Futárnak történő fizetés esetén plusz még 900.-Ft utánvételi díj terhel )

Rendelés a Webstarban a következő :

 • Regisztráljon - ingyenesen - a Webstar-ban:
 • A regisztrációt követően az Ön által, a regisztráció során megadott e-mail címére megérkezik a Webstar felületére történő belépéshez szükséges hatjegyű ügyfélszám (bejelentkezéshez kell beírni) és a jelszó, amit azonnal módosítani is tud.
 • Lépjen be a Webstar-ba !
 • A jobb felső ikonsoron (3.) a "kosár" ikonra kattintva tud belépni a web-áruházba, azon belül is a WELLNESS fülre kattintva , ahol meg tudja rendelni a kívánt akciós szettet.
 • Kiválasztja a szettet: "Kosárba tesz"
 • Kattintson a " Tovább a pénztárhoz" gombra !
 • Itt kell kiválasztani a fizetés módját (átutalás esetén a rendelés elküldését      követően e-mailban megkapja az utaláshoz szükséges banki adatokat, de a rendelési felületen is látható , utánvétel választása esetén : az 1500 Ft szállítási díjon felül 900 Ft utánvételi díjat is fizetni kell.
 • Lakcímtől eltérő szállítási cím esetén rögzíteni kell ezt is.
 • "Elfogadom az általános üzleti feltételeket" gombra kell kattintani.Ez alatt lévő megjegyzési mezőben kell rögzíteni a kiválasztott ajándék terméket
 • "Megrendelés elküldése" gombra kattintva a rendelését elküldi a Wellstarnak.

Ezt követően e-mailban megkapja a rendeléssel kapcsolatos információkat. Fontos, hogy az utalások során a megjegyzés rovatba mindig írja vagy diktálja be a hatjegyű ügyfélszámot és a nevét, ez a pénzösszegek beazonosításához szükséges.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *