Vendégkönyv

Vendégkönyv

Balog GYörgy lászló

Baloldali nyaki verö ér szűlűletem van nem tudom hány százalékba mert elöször ugy mondták telejesen el van zárva majd egy egy másik vizsgálat utén azt mondták hogy nincs teljes elzárás és lehet operálni ami szerintem nagyon veszélyes vajon az alga termék használna nekem is köszönöm

Mindenképpen ajánlatos kipróbálni, ilyen esetekben is hozott már több esetben javulást.

Sz G.

A mikroalgával fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg. Az orvosom műtétet javasolt, mert miómát talált a vizsgálatom során. Ekkor kezdtem el keresni azt a lehetőséget, mely segíthetne a műtét elkerülésében és a forgalmazó kedves tanácsára elkezdtem szedni a Forever Young Pur készítményt. Fokozatosan szokott hozzá a szervezetem. Mióta fogyasztom az algát, sokkal pihentetőbben alszom éjszakánként,nagyobb lett a teherbírásom, allergiás néha fulladásos tüneteim és a migrénem teljesen megszűntek, valamint a miómával járó kellemetlen, már elviselhetetlen tüneteim (nagyon erős fájdalom az alhasban, nagyon bő vérzés)hónapról-hónapra fokozatosan csökkennek. Az algának köszönhetően a bőröm is sokkal fiatalosabb lett, valamint a körmöm és a hajam is sokat erősödött.Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért és örülök, hogy rátaláltam, köszönöm.

Csoma Margareta

köszönjük a hirlevelet

V.Bea

Érdeklődnék, hogy a termékek miómára gyakorolt hatásáról, van-e valakinek tapasztalata?

Szabó Zsolt

Sclerosis multiplex beteg vagyok és 3 éve iszom az algát és azóta nem volt állapot rosszabbodásom.
Még nem szedtem az algát addig évente 2-3 állapot rosszabbodásom is volt. Én csak pozitívumot tudok róla mondani.

Tóth László

A fogyás szándékával vásároltam meg a Viewty LC-t és a Green Gold Forever Young Pur-t , amelyet először csak kis adagokban fogyasztottam, hiszen komoly ízületi problémákban szenvedtem, és emellett rajtam volt kb 20-25 kg súlyfelesleg. Állandó éhségérzet gyötört,és ami a legrosszabb, hogy húst hússal ettem, ami miatt nagyon fájtak az ízületeim, magas volt a koleszterinem, és sajnos már túl vagyok egy agyiérgörcsön is 50 éves korom ellenére. Az első két hétben , a méregtelenítés hatására fájni kezdtek kissé az ízületeim, és ami teljesen meglepett, hogy a nagy étvágyam elmúlt, nem nassolgattam egész nap, és a húsra rá nézni sem nagyon birtam. Azt vettem észre, hogy egyre inkább a főzelékféléket, salátákat kívánom, mintsem a húsokat. Azóta eltelt két hónap , az eredményt mindenki észre vette rajtam, ugyanis két hónap alatt 16 kilót fogytam, az arcom kisímult, és az ízületi fájdalmaim teljesen elmúltak, emellett sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem, egyszóval jól érzem magam, és soha sem hittem volna, hogy képes leszek még a normális súlyomat valaha elérni. Sikerült és ezt a Wellstar csodálatos termékeinek köszönhetem.

B. Balázs - zenész

57 nappal ezelőtt ismerkedtem meg a Wellstar céggel és fura termékeivel. Egy meghívásnak eleget téve közvetlen baráti beszélgetésben hallottam a Green Gold Solar, Lunar, Kineto és a Genio termékekben rejlő hihetetlen energiáról és jótékony hatásairól. ... a napi 2-3 óra alvás, a rendszertelen táplálkozás eredményeként elértem a 150 kg-os súlyt. Azóta 57 nap telt el és a termékeknek köszönhetően 32 kg-ot fogytam. Erősnek, energikusnak érzem magam és ma már a napi sportolás és aktív mozgás sem terhel meg. Csak köszönetet tudok mondani a Wellstarnak. 4000 köszönet a 4000 vitális anyagért.

L. Klára

Tíz éve nagyon sok vér volt a vizeletben. Nem tudták megfejteni a neurológusok, urológusok az okát, így 3-4 hónapon át egyre erősebb antibiotikumokkal kezeltek. Bélháztartásom teljesen felborult és el is savasodtam. 1 heti Solar, Lunar szedése elég volt, hogy a savasodásom teljesen megszűnjön és az étvágyam visszaállt a normális kerékvágásba. Egy hónap után a röplabdás térdeimet, amik már teljesen szétkoptak, úgy tudtam használni, mint 20 évvel ezelőtt. A legnagyobb örömöt, pedig a két hónapi alga szedés utáni laborleletem jelentette, mert a vizeletemben csökkent a vörösvértestek száma és a véremben a koleszterin is 0,4-del alacsonyabb lett.

P. Gabriella - fejlesztő pedagógus

Tanulási nehézségekkel küzdő diákokkal foglalkozom.Diszlexiával küzdő egyetemi hallgató tanítványom kipróbálta a Genio-t, és a májusi vizsgaidőszakot már ennek támogatásával csinálta végig. Elmondása szerint kevésbé stresszelt, olyan dolgok is eszébe jutottak, melyeket a vizsga előtt három héttel beszéltünk át. Négy tárgyból javított a korábbi félévhez képest.
16 éves diszlexiás, súlyos diszkalkuliás lány arról számolt be, hogy a 20 %-os nyelvi tesztjét 75 %-osra javította, így nem került sor az angol tanulás alóli felmentésre. A Genio valóban elmefényező, valóban Mind Power.

M. Nándorné

40 éves koromban az orvosok parkinzon szindrómát állapítottak meg nálam. Ez idő alatt depressziós is lettem. 5 éve egyre nehezebben tudtam az otthoni munkát elvégezni.Házi orvosom javaslatára el kezdtem szedni a Solart és a Lunart, már az első három nap után a reggeli depresszió elleni gyógyszert elhagytam, 3 hét után már az estit sem kellett szednem. 1,5 hónap elteltével elmodhatom, hogy a refluxos betegségem csillapodott. Olvastam, hogy az alga tartalmaz olyan fitotápanyagot, ami képes az agysejtek károsodását helyreállítani. Bízom abban, hogyha megfelelő ideig szedem az algát akkor még további javulás fog beállni az állapotomban.

1 2 Előre »

MIÉRT A WELLSTAR TERMÉKEI A LEGJOBB VÁLASZTÁS !

 

 

 

Részletekért kattintson ide ! 

  GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE
 

 ISMERJE MEG AZ EURÓPAI PIAC LEGHATÉKONYABB ÉS MÉLTÁN LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEIT!

 

„Az orvos kezel, a természet gyógyít.”
(Hippokratész)

 

 

L E G Y E N   I S M É T   E G É S Z S É G E S,   V I T Á L I S   É S   K A R C S Ú !

VAN KIÚT A BETEGSÉGEIBŐL!

 MEGOLDÁS A MÉREGTELENÍTÉS ÉS LÚGOSÍTÁS ŐSI TITKA: ALGA !

 

A mai rohanó világban szinte valamennyiünkre  jellemző, hogy nem érünk rá  törődni egészségünkkel egészen addig, amíg saját, vagy valamelyik szeretett hozzátartozónk,  ismerősünk betegsége rá nem irányítja figyelmünket arra, hogy milyen elképesztően egészségtelenül élünk,  tudatosan vagy anélkül, de hihetetlen módon pusztítjuk magunkat. Többen már  testünk első figyelmeztetését is  észrevesszük, de ügyet sem vetünk rá, hiszen életünk részévé, már-már megszokottá válik a fáradékonyság, a fejfájás, az emésztési zavar stb. Pedig ezzel nem szükséges együttélni. Betegségeinkért  javarészt  mi magunk  vagyunk a felelősek.

Nézzen csak szét, milyen világban él ! Sajnos szennyezett a víz, a föld, a levegő, de még az élelmiszereink is túlnyomórészt szintetikus anyagokból készülnek, kivonják belőlük az értékes tápanyagokat és helyébe a hosszabb eltarthatóság, jobb eladhatóság érdekében különféle adalékanyagok kerülnek, így hát műélelmiszereken élünk. Az éves szinten szervezetünkbe kerülő toxinok, mérgek több kilóra rúgnak, amelyek megakadályozzák testünk egészséges működését. Előbb vagy utóbb az elsavasodás, sejtjeink mérgekkel való telítődése sejtszintű károsodáshoz vezet.

Először is kérjük vessen egy pillantást az alábbi képekre, hogy megérthesse miben rejlik a mai kor emberének legtöbb betegsége és miért életbevágóan fontos a lúgosítás:

 

Amikor egészségesek vagyunk és a savak-lúgok egyensúlya, vagyis a sav-bázis egyensúly  megfelelő, akkor a sejtjeink és  szerveink  összhangban és tökéletesen  működnek. A fenti képen  egy egészséges ember vérének vörösvérsejtjeit látja, amikor a szervezetében a sav-bázis egyensúly - lúgosítás vagy bázikus étrend eredményeként - optimális, azaz  enyhén lúgos. Jól látszik, hogy a vörösvértestek teljesen elkülönülnek, az alakjuk szép, szabályos, szinte „világítanak” a jó felszíni töltéstől és a sejtek közötti tér tiszta, áttetsző, ekkor elegendő  mennyiségű éltető oxigénnel tudják ellátni a sejteket.

A megváltozott pH-egyensúly eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak és ezáltal lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek, ez már a savasodás első biztos jele. A lúgosítás elsődleges !

Az elsavasodás súlyosabb stádiuma: a sejteket körülvevő térben már  rejtett szöveti savasodás van jelen. Mivel a szervezet – elegendő mennyiségű ásványi anyag (lúg) hiányában — már képtelen eltávolítani a vérben képződött savmaradékokat,  ez a sejtek széteséséhez vezet. (A lúgosítás és méregtelenítés elengedhetetlen !)

A savas közeg megváltoztatja a vörösvérsejtek membránjának negatív felszíni  töltését, amely a sejtek összetapadásához vezet és ezáltal csökken az oxigénszállító képességük, de ugyanilyen "pénztekercs" képletet eredményez akár 20 másodperces mobiltelefonálás is.

Ezen a felvételen az alattomos és a legkülönfélébb betegségek kialakulásáért felelős nehézfém lerakódása figyelhető meg a szövetekben. Az ilyen típusú szennyeződésekkel csupán a Chlorella alga, mint a méregtelenítés legprofesszionálisabb eszköze képes megbirkózni.  (További képeket a Hírek/Cikkek menüben a „Beszédes vörösvérsejtek” címszó alatt talál!)

A természetestől elszakadt, torz életvitelünk,  rossz táplálkozási szokásaink,  negatív gondolataink  és szervezetünket nap mint nap terhelő mérgek, savak  előbb vagy utóbb az egészséges sav-bázis egyensúly megváltozásához vezetnek. Egy savas közeg fáradt, beteg sejteket hoz létre, ami hatással van  szerveinkre, egészségünkre  egyaránt. A savak és a  mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt  előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki.

A hosszú ideig fennálló  savas kémhatás, a savasodás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a  vénákba, artériákba, és kapillárisokba, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.

Az elsavasodás tehát sejtszintű károsodáshoz vezet
 

Nem kell azonban kétségbe esnie, hiszen mindezek ellenére testünk csodálatos, képes a regenerálódásra, megújulásra, különösen, ha  egy hatékony méregtelenítés által   segítjük a savak, mérgek kiürülését, a savasodás megszüntetését. A méregtelenítés után hatékonyabb lesz a tápanyagok felszívódása, fokozódik az anyagcserénk, erősödik az immunrendszerünk és újraéled szervezetünk öngyógyító képessége is.

Az a tény, hogy  Ön ellátogatott oldalunkra, azt engedi feltételezni, hogy foglalkoztatja az egészséges életmód, de az is lehet, hogy fogyni szeretne, vagy allergia, krónikus fáradékonyság gyötri,  esetleg cukorbeteg, fájnak az ízületei ,  talán magas  vérnyomásban szenved, vagy egyszerűen csak szükségét érzi, hogy tegyen  végre valamit egészsége érdekében, éppen ezért a  méregtelenítés, lúgosítás  leghatékonyabb módszere után kutat, illetve olyan természetes étrendkiegészítőt szeretne, amellyel egy csapásra megszűntethető a vitaminhiány? 

Lássuk a szomorú tényeket! Minden ötödik ember allergiás, hihetetlen mértéket ölt az elhízás, de nemcsak a daganatos, de a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozásban is a vezető helyet foglaljuk el.  Több mint 200 000 daganatos beteg él Magyarországon, körülbelül 60 000 új beteget regisztrálnak évente és több, mint 50 %-uk meghal. Félelmetes módon szedi áldozatát a vastag- és végbélrák, amelynek egyik oka a táplálékok útján bejuttatott és felhalmozódott méreganyagok jelenléte. Amerikában a kutatók újszülöttek köldökzsinórjának vérét vizsgálták.   287 különböző vegyületet, méreganyagot mutattak ki , amelyből 180 rákot, 217 idegrendszeri problémákat, 208 pedig születési vagy fejlődési rendellenességet okozhat. Találtak olyan idegrendszert súlyosan  károsító régen betiltott növényvédő szert, ill. annak bomlási termékét, mint a DDT, amely a vegyszerek felhalmozódásának és átöröklésének fényes bizonyítéka. Nem szükséges tovább kutatni az okokat, hogy miért van ennyi emésztőrendszeri daganatos beteg manapság és miért van ennyire égetően szüksége a civilizált embernek a méregtelenítésre.

Néhány megdöbbentő adat és megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy mára már az elsavasodás világméretű népbetegséggé nőtte ki magát, amelynek eredményeként "egészségügyi katasztrófa" elé nézünk. A számok magukért beszélnek:

 

  • 240 millió cukorbeteg él a világon, a 4. leggyakoribb halálok, másodpercenként egy haláleset.

  • Magyarországon ma mintegy 700 000 cukorbeteg él, s még ugyanennyi lehet azok száma, akiknél már kialakult a betegség, de még nem tudnak róla. Ennél is aggasztóbb, hogy 15-20 év múlva ezek a számok nagy valószínűséggel fognak megduplázódni. (a II.típusú diabétesz életmódváltással, bázikus étrenddel  akár fel is számolható, lásd. hírlevelek)

  • Magas vérnyomásban a világon 8 millió ember halt meg 2008-ban!!

  • Magyarországon 18 000 halálesetet okozott ez a kór, amelyből a férfiak egynegyede 60 év alatti volt. (A magas vérnyomás nem betegség, hanem a szervezet vészjelzése, amit nem elnyomni kell gyógyszerekkel, hanem a megfelelő étrend és lúgosítás által megszüntetni a kiváltó okokat, lásd hírlevelek)

  • Agyi infarktusos esetek száma 36 000, a szívinfarktusos eseteké pedig 13 000, amelynek fele egy éven belül halállal végződik. Az EU átlagához képest Magyarországon a koszorúsér-betegség által okozott halálozás 2,5-szeres!!Hazánkban minden nyolcadik percben meghal valaki szív- és érrendszeri betegségben.

  • Ma hazánkban 1,7 millió elhízott és 2,5 millió túlsúlyos ember él. Fiatalok egyötödét érinti. ( a súlycsökkentésben, ideális testsúly elérésében a vitálanyagokban gazdag étrend mellett, meghatározó a lúgosítás lásd. hírlevelek, Webstar)

  • A csontritkulással a világon 200 millió ember érintett, Magyarországon 600 000 nő és 400 000 férfi szenved csontritkulásban.

  • Ennek következtében  az elmúlt tíz évben a csonttörések száma megduplázódott.

  • És végül egy elképesztő adat: minden 3. percben meghal egy férfi prosztatarákban és minden 18. percben egy nő méhnyakrákban.(A lúgosítás jótékony hatással van a véroxigénszint emelése által a daganatos betegségekre!)

  • Magyarország az uniós országok között a halálozási statisztikát  tekintve a 3. helyen áll!!

Reméljük ezek az adatok  Önt is elgondolkodtatják és tettekre sarkallják. Honlapunk létrejöttének célja, hogy rádöbbentsük az idelátogatókat,   hogy egy kis odafigyeléssel, életmódváltással  sokat tehetnek a betegségek megelőzéséért,  vagy ha már betegek, az egészségük visszaszerzéséért.

SOHA NEM KÉSŐ AZ ELSŐ LÉPÉST MEGTENNIE!

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Hírleveleink azon egészségtudatos olvasóinknak szólnak, akik tudatában vannak egészségtelen életmódjuknak, azonban még nem tudják, hol  kezdjék  el a  változtatásokat.  Sok esetben már egy kicsi odafigyelés is jelentős javulást eredményez az életminőségében és egészségében egyaránt.   Ugyanis  a betegségek több mint 80 %-ánál az ok a helytelen életmódra, egészségtelen táplálkozásra vezethető vissza.

Amennyiben szeretné tudni, hogy mi a titka annak, hogy megőrizze egészségét és jobb minőségű életet élhessen,  kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! 
 

Talán kezdjük az elején!


Hallott már  arról, hogy a betegségek 80 %-a hiánybetegség?

Miért ?

A vitaminokban gazdag gyümölcs ma már a múltéA válasz egyszerűbb, mint gondolná: a pultokon lévő gyümölcsöknek, zöldségeknek, a külleme tetszetősebb, mint korábban, de drámaian lecsökkent az ásványi anyag- és vitamintartalmuk az elmúlt 20 év során. (lásd. a Szent István Egyetem ezzel kapcsolatos  tanulmánya) Már már szinte népbetegségnek mondható a vitaminhiány.

Hol van már a kicsi, de cukor nélkül is édes eper? A szerencséseknél odahaza vagy a kiskertekben még megterem, de a városi üzletek polcain már nem lelhetünk rá. Napjainkban sajnos génkezelt zöldségektől, gyümölcsöktől roskadoznak az áruházak polcai, amelyeknek már nem túl sok köze van az anyaföldhöz, melyeket kőzetgyapotban vagy kémcsövekben lévő tápoldatban nevelnek.

A vitálanyagban szegény zöldségek...Félig zöld állapotban szedik le őket és érlelő gáz veszi át a napfény szerepét. Ezek a kényszerérlelt zöldségek, gyümölcsök nagyon kevés vitális anyagot tartalmaznak, de annál több műtrágyát, permetszert, amelyek fogyasztása révén  szervezetünk a elsavasodás útjára lép.

A nagymértékű vitálanyag-csökkenés folytán sejtszinten éhezünk, sejtjeink nem jutnak hozzá a fontos éltető tápanyagokhoz és azon sajnálatos helyzet alakul ki, hogy a XXI. század embere a teli tányér mellett „hal éhen”.

Gondolt Ön arra, hogy minden falattal mesterséges színezékek, adalékanyagok tömkelegét juttatjuk be nap mint nap a szervezetünkbe? Ugye nem?

Elkerülni sem tudjuk, hiszen szinte valamennyi élelmiszerünkben benne vannak, melyek rombolják sejtjeinket, gyengítik immunrendszerünket, mely egyre nehezebben tud megbirkózni a különféle betegségekkel, és amelyek szintén előrébb visznek minket az elsavasodás útján. ...és gyömölcsök Aki foglalkozik az egészséges életmód témakörével, az egyre többet hallhat arról, hogy korunk népbetegsége az elsavasodás. Kutatások, tanulmányok szólnak arról, hogy nincs jelentősége a különféle betegségneveknek, hiszen a betegségek túlnyomó többségét ugyanazon probléma, a savak pusztító hatása, a savasodás okozza. Kíváncsi rá, mi az oka ennek? 

Az anyagcsere-folyamatok következtében folyamatosan savak keletkeznek a testünkben, például húgysav (túlzott húsfogyasztás), szénsav (szénsavas italok), tejsav (megerőltető fizikai munka, sport stb.), ecetsav (megnövekedett cukorfogyasztás ), csersav (kávé, tea), foszforsav (kóla) sőt sósav (stressz), amelyek még inkább felgyorsítják az elsavasodás folyamatát, így a sejtek pusztulását. A sav-bázis egyensúly eltolódása, ami manapság szinte már általánosnak mondható, nemcsak az emberi sejteket pusztítja el, hanem az élet minden formáját. Mi történne egy fával, ha naponta savas vízzel öntözné?

Igen, szépen lassan elpusztulna.

Testünkkel is ez történik, ha folyamatosan savasítjuk, hiszen tudja az elsavasodás sejtszintű károsodáshoz vezet.

A savak romboló hatásúak. Ha bent maradnak a testünkben és nem semlegesítik őket bázisok (ásványi anyagok), menthetetlenül a legkülönfélébb betegségek okozói lesznek.

A LÚG (ÁSVÁNYI ANYAGOK) ÉLET, A SAV BETEGSÉG ÉS HALÁL!

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


Az egészség az ember teljesen természetes állapota, az emberi élet 100-120 évre van kódolva.

Betegségeink csupán évekig tartó hibás magatartásunknak köszönhetően alakulnak ki. Így a fogszuvasodásnak, ahogy számtalan más megbetegedésnek is, egyetlen oka van: az elsavasodás, de a savasodás számlájára írható  a reuma, a köszvény, az ízületi gyulladás és a vesekő stb. Természetellenes táplálkozási szokásaink következtében gyakorlatilag mindig túl kevés bázis van a szervezetünkben, mintegy 80 %-ban savasító ételt fogyasztunk és a legtöbbünk teste ezáltal savasodik el.

A savasító finomság
Testünk folyamatosan küzd a savak ellen, maga is lúgosít. A lúgosítás a szervezet automatikus reakciója a savasodás megszüntetésére, egy folytonos  életmentő mechanizmus. A savakat bázisokkal, ásványi anyagokkal tudja közömbösíteni. Bázisszegény táplálkozásunk következtében hamar  kiürülnek  a tartalékok,  és ekkor  kivonja az ásványi anyagokat a kötőszövetekből,  erekből és a csontokból, próbálja semlegesíteni a savfelesleget. Ennek köszönhetően azonban leépülnek a test ásványianyag-készletei, törékennyé válnak az erek és a csontok, ami szívinfarktushoz, agyvérzéshez vagy csontritkuláshoz vezet, de reumát,köszvényt, allergiát, elhízást és más nem kívánt problémát is okozhat. Biokémiai szemszögből nézve, ha a vér elsavasodik, drasztikusan csökken az oxigénszintje. Az oxigénszegény közeg az éltető közege a rákos sejteknek, gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak.  A lúgosítás eredményeként emelkedik a vér oxigénszintje, s már nem tudnak megfelelően szaporodni, elpusztulnak.

Ki gondolta volna, hogy a magas vérnyomás, hajhullás, a depresszió, az  ekcéma és a fogszuvasodás is az elsavasodás, vagyis a sav-bázis egyensúly felbomlásának a  következménye?

Az elsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul, ekkor jelennek meg a savasodás tünetei, a betegségek. Általában akkor figyelünk fel a jelenségre, mikor már érzékeljük, hogy nincs rendben valami.

A táplálkozástudomány kutatásai szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, a tápanyagok nagymértékű csökkenése miatt étrendkiegészítők nélkül ma már nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára a szükséges mikrotápanyagokat.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Megoldást az Ön számára is az alga,  mint étrendkiegészítő folyamatos fogyasztása jelenti. Az alga, mikroalga a hiányállapotok felszámolásában, a lúgosítás és a mindenek előtt álló, legfontosabb dologban, a sejtszintű méregtelenítés területén is egyedülálló segítséget nyújt. Hiszen a méregtelenítés az első és legfontosabb feladat az egészséghez vezető úton, mert  ha nincs megfelelő méregtelenítés, akkor egy idő után a panaszok visszatérnek, ugyanis a salakanyagok a szervezetében blokkolják az energia szabad áramlását.

A mikroalga családja egészségéértVajon gondolkodott-e már azon, hogy mi lehet fontosabb az egészségénél?

Szinte valamennyien áldozunk hobbinkra, kedvenceinkre, súlyos ezreket költünk autónkra, külsőnkre, egy halom pénzt dobunk ki havi szinten  haszontalan dolgokra, de bizony gyakran elfeledkezünk legnagyobb kincsünkről, az egészségünkről, hiszen az egészség is akkor kerül az értékrendünk csúcsára, amikor már fogytán.
Ezt igazolja egy ősi egyiptomi mondás is:

“Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.”


GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE


Szeretne változtatni az életén, szeretne valamit tenni egészségéért, nem akar szintetikus vitaminokat szedni, szeretne minden nap úgy felkelni, hogy tele van energiával, akkor nálunk jó helyen jár, mert itt megtalálhatja a problémáira a legprofesszionálisabb megoldást.

MÉREGTELENÍTÉS, LÚGOSÍTÁS ÉS HARMONIKUS VITÁLANYAGELLÁTÁS E KÉT

ŐSI TUDÁSÚ ALGA: A SPIRULINA ÉS A CHLORELLA ALGA ÁLTAL.

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Mindehhez elegendő naponta  csupán néhány gramm természetes táplálék , ugyanis a Spirulina alga úgy ismert, mint a Földön létező legbázikusabb és vitálanyagokban leggazdagabb élelmiszer. A Spirulina alga egy funkcionális élelmiszer, amely rengeteg olyan  hatóanyagot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen egészségünköz. A Chlorella alga pedig azon túl, hogy utánozhatatlan a méregtelenítési képessége az összetevői pótolhatatlanul értékes tápanyaggá teszik (klorofill, B-vitaminkomplex, fehérjék, rákellenes CGF-faktor stb.).

A Spirulina és a Chlorella alga a XXI. század FÉNYTÁPLÁLÉKA,  ugyanis olyan fényrészecskéket  -biofotonokat - tartalmaz rekodmennyiségben , amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges sejtanyagcseréhez. A  biofoton csökkenése az energiaszint, az ellenállóképesség, vitalitás csökkenéséhez vezet, Prof.  Popp Fritz-Albert Nobel-díjas biokémikus szerint nemcsak kalóriát adó táplálékra, hanem biofotonokra, fénytáplálékra is szükségünk van, ezek nélkül a biokémiai folyamatok milliárdjai nem működhetnek tökéletesen.


Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy itt az ideje, tenni szeretne egészségéért, akkor fogyassza rendszeresen  Spirulina és Chlorella alga alapú GREEN GOLD termékcsaládot, a WellStar  mikroalga-termékei mind minőségüket, mind pedig hatékonyságukat tekintve megfelelnek korunk elvárásainak és messze meghaladják versenytársaikét. Az alga - a kis őstehetség -képes helyrehozni  mindazt, amit nap mint nap elkövet szervezete ellen. Hogyan teszi ezt? Kérjük olvassa el "A mikroalga" menüpontban a Spirulina platensis alga, a Chlorella  vulgaris alga   és Litothamnium calcareum alga  című fejezeteket!  

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Győződjön meg Ön is az algák csodálatos hatásáról!

 VÁSÁROLJON RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL !

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

 

Ajánlás: ismerje meg a legújabb és legkomplexebb termékünket : A Green Gold Imune étrend-kiegészítőt. A Green Gold Imune-t olyan személyeknek ajánljuk, akik a méregtelenítés, lúgosítás mellett szeretnének a legtökéletesebb sejtvédelemről gondoskodni, antioxidánsokkal védeni egészségüket, és azoknak, akik nem szeretik az algák natúr ízét, mivel a Green Gold Imune kapszula formában kerül forgalomba. A Green Gold Imune étrend-kiegészítőt ajánljuk még azoknak , akik szeretnének gyorsan és egészségesen lefogyni, és a szervezetüket eközben táplálni értékes tápanyagokkal. A Green Gold Imune, egy "életelixír", amelynek összetétele egyedülálló, átfogó 3-fázisú hatómechanizmusra épül..... Részletekért kattintson ide..>>

Amennyiben oldalainkon nem talál minden kérdésére kielégítő választ, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen állunk rendelkezésére.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amelyben nagyon sok érdekes és hasznos információval szolgálunk nemcsak az alga, ( mikroalga) , de a méregtelenítés, lúgosítás témakörét illetően is , rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális újdonságokról, megajándékozzuk Önt egy értékes e-könyvvel!

GREEN GOLD IMUNE alga  -  GREEN GOLD IMUNE alga - GREEN GOLD IMUNE

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *