Vendégkönyv

Vendégkönyv

Balog GYörgy lászló

Baloldali nyaki verö ér szűlűletem van nem tudom hány százalékba mert elöször ugy mondták telejesen el van zárva majd egy egy másik vizsgálat utén azt mondták hogy nincs teljes elzárás és lehet operálni ami szerintem nagyon veszélyes vajon az alga termék használna nekem is köszönöm

Mindenképpen ajánlatos kipróbálni, ilyen esetekben is hozott már több esetben javulást.

Sz G.

A mikroalgával fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg. Az orvosom műtétet javasolt, mert miómát talált a vizsgálatom során. Ekkor kezdtem el keresni azt a lehetőséget, mely segíthetne a műtét elkerülésében és a forgalmazó kedves tanácsára elkezdtem szedni a Forever Young Pur készítményt. Fokozatosan szokott hozzá a szervezetem. Mióta fogyasztom az algát, sokkal pihentetőbben alszom éjszakánként,nagyobb lett a teherbírásom, allergiás néha fulladásos tüneteim és a migrénem teljesen megszűntek, valamint a miómával járó kellemetlen, már elviselhetetlen tüneteim (nagyon erős fájdalom az alhasban, nagyon bő vérzés)hónapról-hónapra fokozatosan csökkennek. Az algának köszönhetően a bőröm is sokkal fiatalosabb lett, valamint a körmöm és a hajam is sokat erősödött.Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért és örülök, hogy rátaláltam, köszönöm.

Csoma Margareta

köszönjük a hirlevelet

V.Bea

Érdeklődnék, hogy a termékek miómára gyakorolt hatásáról, van-e valakinek tapasztalata?

Szabó Zsolt

Sclerosis multiplex beteg vagyok és 3 éve iszom az algát és azóta nem volt állapot rosszabbodásom.
Még nem szedtem az algát addig évente 2-3 állapot rosszabbodásom is volt. Én csak pozitívumot tudok róla mondani.

Tóth László

A fogyás szándékával vásároltam meg a Viewty LC-t és a Green Gold Forever Young Pur-t , amelyet először csak kis adagokban fogyasztottam, hiszen komoly ízületi problémákban szenvedtem, és emellett rajtam volt kb 20-25 kg súlyfelesleg. Állandó éhségérzet gyötört,és ami a legrosszabb, hogy húst hússal ettem, ami miatt nagyon fájtak az ízületeim, magas volt a koleszterinem, és sajnos már túl vagyok egy agyiérgörcsön is 50 éves korom ellenére. Az első két hétben , a méregtelenítés hatására fájni kezdtek kissé az ízületeim, és ami teljesen meglepett, hogy a nagy étvágyam elmúlt, nem nassolgattam egész nap, és a húsra rá nézni sem nagyon birtam. Azt vettem észre, hogy egyre inkább a főzelékféléket, salátákat kívánom, mintsem a húsokat. Azóta eltelt két hónap , az eredményt mindenki észre vette rajtam, ugyanis két hónap alatt 16 kilót fogytam, az arcom kisímult, és az ízületi fájdalmaim teljesen elmúltak, emellett sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem, egyszóval jól érzem magam, és soha sem hittem volna, hogy képes leszek még a normális súlyomat valaha elérni. Sikerült és ezt a Wellstar csodálatos termékeinek köszönhetem.

B. Balázs - zenész

57 nappal ezelőtt ismerkedtem meg a Wellstar céggel és fura termékeivel. Egy meghívásnak eleget téve közvetlen baráti beszélgetésben hallottam a Green Gold Solar, Lunar, Kineto és a Genio termékekben rejlő hihetetlen energiáról és jótékony hatásairól. ... a napi 2-3 óra alvás, a rendszertelen táplálkozás eredményeként elértem a 150 kg-os súlyt. Azóta 57 nap telt el és a termékeknek köszönhetően 32 kg-ot fogytam. Erősnek, energikusnak érzem magam és ma már a napi sportolás és aktív mozgás sem terhel meg. Csak köszönetet tudok mondani a Wellstarnak. 4000 köszönet a 4000 vitális anyagért.

L. Klára

Tíz éve nagyon sok vér volt a vizeletben. Nem tudták megfejteni a neurológusok, urológusok az okát, így 3-4 hónapon át egyre erősebb antibiotikumokkal kezeltek. Bélháztartásom teljesen felborult és el is savasodtam. 1 heti Solar, Lunar szedése elég volt, hogy a savasodásom teljesen megszűnjön és az étvágyam visszaállt a normális kerékvágásba. Egy hónap után a röplabdás térdeimet, amik már teljesen szétkoptak, úgy tudtam használni, mint 20 évvel ezelőtt. A legnagyobb örömöt, pedig a két hónapi alga szedés utáni laborleletem jelentette, mert a vizeletemben csökkent a vörösvértestek száma és a véremben a koleszterin is 0,4-del alacsonyabb lett.

P. Gabriella - fejlesztő pedagógus

Tanulási nehézségekkel küzdő diákokkal foglalkozom.Diszlexiával küzdő egyetemi hallgató tanítványom kipróbálta a Genio-t, és a májusi vizsgaidőszakot már ennek támogatásával csinálta végig. Elmondása szerint kevésbé stresszelt, olyan dolgok is eszébe jutottak, melyeket a vizsga előtt három héttel beszéltünk át. Négy tárgyból javított a korábbi félévhez képest.
16 éves diszlexiás, súlyos diszkalkuliás lány arról számolt be, hogy a 20 %-os nyelvi tesztjét 75 %-osra javította, így nem került sor az angol tanulás alóli felmentésre. A Genio valóban elmefényező, valóban Mind Power.

M. Nándorné

40 éves koromban az orvosok parkinzon szindrómát állapítottak meg nálam. Ez idő alatt depressziós is lettem. 5 éve egyre nehezebben tudtam az otthoni munkát elvégezni.Házi orvosom javaslatára el kezdtem szedni a Solart és a Lunart, már az első három nap után a reggeli depresszió elleni gyógyszert elhagytam, 3 hét után már az estit sem kellett szednem. 1,5 hónap elteltével elmodhatom, hogy a refluxos betegségem csillapodott. Olvastam, hogy az alga tartalmaz olyan fitotápanyagot, ami képes az agysejtek károsodását helyreállítani. Bízom abban, hogyha megfelelő ideig szedem az algát akkor még további javulás fog beállni az állapotomban.

1 2 Előre »

G. Levente versenysportoló

Egy héten belül elmúlt a sarkamban és a csuklómban lévő izületi gyulladás. Még azon a héten pályára léptem az új kosárlabda csapatommal a németországi Ulmban, ahol az első mérközésen 42 pontot dobtam.
Az igazi meglepetés akkor ért, amikor a meccs végén egy új autó várt a csarnok előtt. Olyan formába kerültem a WellStar termékeknek segítségével, hogy vállaltam a következő szezont is. 2 hét alatt visszanyertem versenysúlyomat - 10 kilót fogytam - ebben sokat segített nekem az alga két vitális szirupja, a Kineto és Genio. Ráadásul már nem kell minden délben sziesztát tartanom, ami korábban menetrendszerű volt. Erősebbnek és kitartóbbnak érzem magam az edzéseken, mérkőzéseken. Végre visszanyertem a régi hangulatomat, erőmet. Egy érdekes tapasztalat volt, amikor elkezdtem enni az algákat: néhány nap múlva felerősödött a fogfájásom. Mivel Németországban kaptam szerződést elmentem megröntgeneztetni ezt a cisztát, amire azt mondták, hogy foggyökér csúcson lévő gyulladás. Mire kaptam időpontot már nem látszodott, felszívódott a gyulladás és a fájdalom is elmúlt."

Budapesti természetgyógyász tapasztalatai:

2008 szeptemberében kezdtem foglalkozni az ALGÁKKAL és a 1,5 hét alatt történteket írnám le először, ami egy családon belül történt. 

Fél éves nőgyógyászati problémávalküzdő 23 éves lány (kezelték antibiotikummal, kúppal) nem javult. Mellékesen a hölgy édes anyja szülészeten dolgozik, így hát a legjobb orvosok kezelték a lányát - eredménytelenül. Tíz napos alga szedés után a tünetek elmúltak és tünetmentes 5 hónapja.

Ugyanebben a családban a gyomorfekély az anyukánál megszűnt (ill. nem fáj és nincs panasz) - mindez 4 nap alatt.

Krónikus hasmenés (2 hónapja tartó probléma a férjnél) 3 nap alatt szűnt meg a mikroalga fogyasztás hatására, és legkisebb lánynál orrpolip miatt heti 3-szor orrvérzés volt, és műtétre várt - neki 3 hét után tűnt fel, hogy teljesen megszűnt a vérzés. Azóta eltelt fél év és nem kell műteni.

Szintén én paciensem: 13 éve Parkinson-kórosa néni és 2 hónap szedés után elmondása szerint a reggeli ébredésnél úgy kelt fel, mintha egészséges lenne. Azt mondta nekem: "Attila, én 13 éve nem éreztem ilyet!" - és én nagyon boldog voltam.

Saját tapasztalatom: az alga hatására 2 hónap alatt 3 kg fogyás, dupla energia, 1,5 hónap alatt  térdfájásom elmúlt, és azóta sem jött elő).

Páromnak a mikroalga normalizálta a székletét, amit eddig szűztea kapszulával tudott elérni, de ennek a tartós szedése nem javallott.

Reggel könnyen kelünk fel, nem kell kávé, mert a GENIO a párom alacsony vérnyomását is rendezte.

Szuper minden termék, és aki nem hiszi, az higgyen saját magának! Én senkit nem szeretnék győzködni!

 

Szeretettel mindenkinek!” 

Sz. Bertalan

"A Reflux betegségem 3 hét fogyasztás után végleg elmúlt, a hajam pedig (szinte teljesen kopasz vagyok 37 évesen) újra elkezdett nőni, már 7-8 milliméteres pihék vannak a korábban tükörsima fejbőrömön! Hihetetlen!

Immunerősítés gyerekeknek is

M. Andrea

"Kisfiaim 4 és 6 évesek. Az alga fogyasztása előtt többet voltak itthon mint az oviban. Általában meg sem gyógyultak tavasz előtt. Komoly aggodalommal töltött el az óvodakazdés. Most azonban hihetetlen mennyire bírják! Igaz most vagyunk túl egy megfázáson, ami láz és komolyabb orrfolyás nélkül zajlott kb. 3 nap. Hihetetlen! Gyerekeknek szinte kötelező lenne! Mindezt a Solar-Lunar párossal értük el. A legjobb, hogy simán megisszák, és még kérik is ha később adom a megszokottól. Minden gyereknek tiszta szívvel ajánlom!"

B. Mónika

27 kg-tól szabadult meg az alga segítségével, 4 és fél hónap alatt."Azon meg se lepődtem, hogy alga és Viewty Caps némi LC-vel. Reggel éhgyomorra 2 Viewty Caps, majd rá az alga turmix. Pontosabban Kineto + Genio szirupban natúr alga vagy mentás alga (ami épp van) belekeverve, majd rá 2,5 dl víz. Ez a reggeli, ezzel jól eltelik a délelőtt. 12-16 óra normálisan eszik, amit kíván. Nem esik túlzásokba, de akár egy tortaszelet is belefér, ha úgy jön ki a lépés. Este 2 Viewty Caps, majd ha úgy érzi éhes, akkor LC elkeverve benne az alga, egyébként gyümölcslé benne a natúr algával... Lám, milyen toleráns a szervezet, ha azt kapja, amit vár."  

M.Krisztina

"Gratulálok! Sima pur algát fogyasztok reggel-este (időnként kiegészítettem Kinetoval és Genioval) első pillanattól fogva potyognak a kilók rólam, két hónap alatt 55kg... ötvenöt felesleges kiló ment le róllam. És folyamatosan potyognak a kilók,152kg-ról indultam és 69kg szeretnék lenni. Fantasztikus a zöldalga. Örülök, hogy életem része.

 

Parkinson-kóros eredmények :

 

S. Gábor: "Nekem 10 éve kezdődött a Parkinson-kór, és kialakulóban volt. Pur, és mentás alga szinte minden tünetet eltüntetett. Hogy belül mi van nem tudom, de a betegségre jellemző tüneteggyüttest elfújta a szél."

 

L. Józsefné: "Nekem 10 éve kezdődött a Parkinson-kór, amiről először nem is tudtam, hogy Parkinson kór. Három hónapja iszom az algát, de már egy hónap után megszűntek a külső jelek, mint a nehéz felkelés ülő helyzetből, nehézkes elindulás, az ujjak merevsége. Már a tűbe is be tudom fűzni a cérnát, minden probléma nélkül. Pur, és mentás algát iszom, már 2-2 garmmal."

Karolina

"Elvileg egészségesnek mondhatom magam, több, mint 10 éve nem szedek semmilyen gyógyszert, fogamzásgátlót sem, természetes gyógymódok, amiket alkalmazok. Először tünteként hőhullámaim voltak, érzésre, mintha izzadtam volna, de egyébként meg nem voltam verejtékes. Az arcomon pattanások jöttek elő, amik már szépen letisztultak, egészen más állagú lett a bőröm, nem annyira száraz. Kb. két hét Solar-Lunar fogyasztás után (kicsi adaggal kezdtem, kb.1 hónap után emeltem fokozatosan az adagot) émelyégs, hányinger, étvágytalanság, egy napos 38 fokos lázféle vert le, másnapra semmi bajom nem volt. Emésztésem teljesen átalakult - pedig előtte is sok zöldséget, gyümölcsöt, nagy vízivó is vagyok-fogyasztottam, mégis talán 2 hétig hasmenésféle tüneteim voltak, fájni nem fájt semmi. A kezemről a vegyszer okozta ekcéma (gyakori mosogatás) kb. 4 nap fogyasztás után elmúlt, viszont 1 hónap után kijött kicsit erősebben, aztán ismét visszahúzódott, és eltűnt. Pár napja emeltem az adagot a teljes adagra és az ekcéma ismét jelen van, de egészen máshogyan gyógyul és máshogy is néz ki, szépen tisztul kifelé, jönnek ki a méreganyagok. Amikor ilyen méregtelenítési tünetek jönnek, akkor délben is szoktam egy kisebb adag solart inni, és a kiütést borogatom. hihetetlen módon javul. Szóval senki nem ijedjen meg, ha néhány tünet felerősödik!!! Nem az algát kell okolni, hanem azt kell tudomásul venni, hogy a méreganyagoknak valahogyan ki kell jutni a testből, orrfolyással, verejtékkel, bélrendszerből és a bőrön keresztül, ahogyan a testünk elkezdi öngyógyító törekvéseit. Amit még észrevettem, hogy ilyenkor télen estére mindig jégcsap szokott lenni a lábam, hiába van rajtam zokni, idén ilyen még nem volt! A férjem meg is jegyezte, hogy nincs békalábam . A hajam dúsabb lett, tele van babahajjal, épphogy hullik és 5-6 naponta elég mosni, nem pedig 2-3 naponta, mint korábban

Anikó

"2007 októberében volt egy nagy nőgyógyászati műtétem. Ez azt jelenti, hogy mindent "kidobtak". Már a második nap jelentkezett az a kellenetlen hőhullám. 2008 április végén találkoztam az algával, akkor már le voltam százalékolva különböző betegségek miatt. A Solar és Lunar algákat szedtem, és rövöd időn belül elmúltak a hőhullámaim. Azok a társaim, akiknél jelentkezik a klimax miatt a hőhullám, azok biztosan örülnek ennek a hirnek, mert nagyon kellemetlen érzéstől szabadultam meg. Bocsának, hogy annyit írtam csak, hogy rövid időn belül, de a többi betegségemre koncentráltam, mert nagyon nagy fájdalmaim voltak. ezért nem tudom a pontos idejét a gyógyulásnak."

H.Szilvia

40 éves vagyok. Nem ismertem betegségemet, nem voltak alvásproblémáim, úgy gondoltam. Hiszen minden este kidőltem kb fél 9-kor, és mire a mosógép végez, gondoltam, addigra felkelek. Általában éjjel fél 1 körül tudtam felébredni, majd a szükséges munkákat elvégezni: teregetés, mosogatás, majd aztán újra alvás, és fél 6-kor kelés, irány dolgozni. Elmondhatom, hogy amikor elkezdtem fogyasztani párom unszolására a Green Gold Solar és Lunar termékeket 2009. március elején, kb. 1 hét után már megtapasztaltam, hogy az általános fáradtság, ami rajtam ült, az elszállt. Harmadik napon az arcom pirospozsgásnak tűnt, mintha kialudtam volna magam, pedig csak 6 órát aludtam! A Lunar az első hétvégén bizonyított igazán. Nem aludtam végig a 8 órát azon a szombaton, mert kb 6 óra múlva már kidobott az ágy, és tettre kész voltam! 2 heti fogyasztás után hajmosáskor észleltem, hogy kevésbé hullik a hajam, kb fele annyit szedtem ki a kádszűrőből. Egy hónap után azt vettem észre, hogy már nem rohanom le a hűtőt, amikor munkából hazaérek. Ebédelni is később megyek, kevésbé vagyok éhes. Zuhanyozás utáni bőrviszketésem is elmúlt, már alig-alig használok testápoló krémet, mert már nem igényli a bőröm.

Kineto és Genio termékeket is fogyasztjuk.

Fiaim megtáltosodtak! Kisebbik fiam, aki nem igazán szeretett a tankönyvek előtt ülni, fogyasztásunk 2-3. hete óta tanul, sőt nyáron tanfolyamot is végzett, sőt óriási vastag könyveket vett a kezébe, három ilyent elolvasott nyáron, számítógépezés helyett(!!), és a születésnapjára is könyvet kért, szintén vaskost! Már a kötelező olvasmányba is belenézett előre, hogy majd milyen lesz.

Rám is rámjött az olvashatnék, ugyanis munkába járás közben a buszon nem alszom be végre a könyvek felett.

Nagyobbik fiam diákmunkát végez, általában éjszaka tud vállalni feladatokat. Kinetoval és Genioval nagyszerűen bírja, társa pedig, aki szokásos energiaitalokkal próbálta magát ébren tartani, és most vérnyomás-gondokkal küszködik. 19-20 évesek..

Párom idén még nem volt allergiás. Solar  és Lunar párost kezdte fogyasztani 2009. márciusban. Augusztusban a parlagfűre tüsszögések előjöttek, ekkor a naturalgaként vagy brutálalgaként becézett Green Gold Forever Young Pur nevű terméket vetette be, sikerrel!

Párom édesanyja Solar+Lunar+Viewty Caps termékek lassú fogyasztásával elérte, hogy beállt a vérnyomása, és valamelyest fogyott is."

Egy orvos  terméktapasztalatai

Kineto Plus  termék

A szarvasi NB II-es kézilabda csapat a kiesés szélén állt a múlt év őszén. Minden meccs előtt egy órával fél adag Kineto Plus alga terméket isznak, a félidőben a másik felét. Azóta váratlanul jól szerepelnek a bajnokságban, az esélyesebb csapatokkal szemben is sikeresen vették az akadályt. Ma is rendszeres fogyasztók.

Maratoni futók (fiatal testvérpár) futás előtt és közben összesen egy üveg Kineto Plus alga termék hatására a korábbiaktól sokkal jobb eredményt elérve többször is sikeresen teljesítette a távot. Két felnőtt senior hasonlóan jó eredményről számolt be, melynek hatására 2009. áprilisban tervezett nagy maratoni versenyen a szövetség Kineto Plus alga terméket ad minden versenyzőnek.”

Kineto és Genio alga energiaital szirupok

„Mindig adok étrendi tanácsot: margarin, édesség, ecet tartalmú ételek, szénsavas italok, vörös hús fogyasztása tilos!

 

Sok zöldségféle és rendszeres mozgás kötelező!

3 éves kislány súlyos mozgáskoordináció- és beszédzavarral érkezett. Járni csak mindkét kezét fogva tudott, egy szót sem tudott érthetően kimondani szülés körüli agyi oxigénhiányos állapot következményeként. Napi 1-1 mokkáskanál Kineto és Genio szirup vízzel hígítva a kora délutáni órákig folyamatosan fogyasztva két hét alatt döbbenetes eredményt hozott: segítség nélkül jár, egyszerű szavakat tisztán kimondja (apa, anya, stb.). Azóta is rendszeres fogyasztó, nagyon szépen, harmonikusan fejlődik.

4 éves kisfiú hasonló tünetekkel és panaszokkal egy hónapos kezeléssel ért el pozitív eredményt mind a járás, mind a beszédkészség terén.

13 éves, mongoloid betegségben szenvedő beteg (kromoszóma rendellenesség, következményes beszűkült szellemi képességgel) napi 2 evőkanálnyi Genio  termék hatására mentálisan igen sokat javult, kommunikatív képessége, sőt beszéde is szépen alakult egy hónap alatt.”

Alga porok

Colitis ulcerosa-ban szenvedő, 28 éves nőbeteg 2x2 kávéskanál Solar és Lunar alga por rendszeres használatával egy hónap alatt tünet- és panaszmentessé vált, azóta is rendszeresen használja az algakészítményeket.

52 éves, szívinfarktusos betegemnek érfestést követően stent beültetést javasoltak (gyűrűszerű dróthálót behelyeznek a szűkült érszakaszba), melyre 3 hónapos előjegyzést kapott. Étrendi javaslat mellett csak napi két kávéskanál Solart kapott (ennyire volt pénze). Három hónap múlva nem kellett stent beültetés, helyreállt a szűkült érszakasz, azóta is jól van.

74 éves nőbetegemnek nyaki ultrahang-vizsgálattal mindkét nyaki verőérben 70%-osszűkületet írtak le. A beteg nem fogadta el az érrekonstrukciós műtétet. 2x2 kávéskanál Solar-Lunar használatával három hónap után végzett vizsgálat 40% szűkületet igazolt mindkét oldalon.”

Viewty alga kapszula

„Daganatos betegek kezelése alga porral és Viewty- vel elindult, eredmények később várhatóak. 66 éves cukorbeteg nőt két éve emlődaganattal műtöttek, kiterjedt hónalji nyirokcsomó-áttétek is igazolódtak. Kemoterápiát és sugárkezelést követően egy éve Solar és Lunar alga port szed. PET CT vizsgálatát tervezték, de félő volt, hogy nem tudják elvégezni, mivel vércukor értékei magasabbak voltak. Napi 2x2 Viewty alga kapszula hatására egy nap alatt normalizálódott a vércukorja otthoni mérések alapján, amit később laborvizsgálat is igazolt. A PET CT eredménye pedig negatív!

Vagyis, ha alga por mellett is magasabb a vércukor érték, feltétlen próbálkozzunk Viewty alga kapszulával 2x2, 3x2 vagy 3x3 mennyiségben.”

 

Csanádi Mária természetgyógyász  terméktapasztalatai

"A Wellstar alga termékeinek fogyasztása során, a kezdeti időszakban sok embernél (jelzem a betegnél) átmeneti rosszabbodás, hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, túlzott vizeletkiválasztás-tapasztalható. Ezeket a reverz tüneteket nem szabad kudarc élményként megélni, hanem inkább diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni.

Ami ilyenkor lezajlik a szervezetben, méregtelenítési krízisnek nevezzük. Ez azért fordulhat elő, mert az "élő ételek" fogyasztásához nem szokott hozzá a szervezet. Ha ezt megfelelő előkészítés, fokozatosság nélkül csinálja az ember, a testnek nem marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, ez pedig méregtelenítési válsághoz vezehet.

Ebben az esetben semmi mást nem kell tenni, csak csökkenteni az alga  mennyiségét 1/2, vagy, ha szükséges  1/4 mokkáskanálra, az alga energia italok hígításából nem az ajánlott 1 dl-t, hanem néhány kortyot, 1/4 v. 1/2 dl-t kell fogyasztani, a fokozatosság elveit betartva, mindaddig míg a test el nem fogadja a "jót".

Természetesen az ilyen esetekben kiegészítő gyógymódra, vagy orvosi segítségre is szükség van.

4 hónapos alga fogyasztás után elmondhatom, hogy áldásos visszajelzéseket kapok. Családom minden tagja fogyasztja az algát, mindannyiónknál volt mit leküzdeni.

Én szép lassal lefogytam 4 kg-ot, az éjszakai alvásom tökéletes. Korábban és kipihentebben ébredek. Az egész napi testi és szellemi vitalitásom összehasonlíthatatlanul jobb a korábbinál. Ha valamilyen oknál fogva nem fogyasztom az alga készítményeket, nem az elvonás tüneteit , addikciót tapasztalom, egyszerűen a szervezetem újra a korábbi vitálanyag hiányos állapotba kerül, hiszen a táplálékaink már messze nem tartalmazzák a sejt szinten szükséges tápanyagot, biofotont, így újra fáradékony leszek. Ezt gyorsan igyekszem kompenzálni.

1.) Kisunokám tüdő asztmatikus, immunproblémája, mellyel 7 éves koráig küzdöttünk, az alga  fogyasztása után (reggel 1/2 és este 1/2 mokkáskanál+1 dl víz) azonnal javulni kezdett, ugyanis azóta nem volt beteg, szépen fejlődik, abszolut egészséges.

2.) Vejem ekcémája, szédülése nem is tudjuk mikor, de eltűnt.

3.) Lányom légszomja, tüdőgyengesége, belső feszültsége teljesen megszűnt.

4.) Pácienseim visszajelzései közül néhány:

- Reflux betegség, gyomorégés 2 hét után teljesen megszűnt (esetenként 3 nap alatt)

- Az egész testet elborító, viszkető kiütés 2X1/2 mk. alga, 2X1/2 dl alga energiaitaltól, kiegészítve homeopátiával és biorezonanciával 3 nap után teljesen eltűnt. Vitalitását teljesen visszanyerte.

- Az ízületi betegeknél, allergiásoknál csak kis adagban, 1/2 csapott mokkáskanállal 1/4-1/2 dl alga itallal érdemes kezdeni(ajánlott az ősi gyógymódok alkalmazása).

-Egy páciensünk arról számolt be, hogy az alga fogyasztása után allergiája megszűnt, energikus egész nap, és vérnyomása normalizálódott. Vannak autista betegekkel kapcsolatos komoly javulások is.

Nagyon jók a visszajelzések."

D. Jánosné:

"Kb. 5 éve annak, hogy a karácsonyi szünet alatt, 1 hét, felkapkodtam magamra 12 kg-t. Rohantam a dokimhoz, hogy valami nagy zűr van bennem, de megnyugtatott, hogy biztos sokat ettem az ünnepek alatt. - No de ennyit hízni? Nem tudtam beletörődni, mer szó szerint kinőttem a saját bőrömet. 2 hónapig zaklattam szegényt, mire vérvizsgálatból derült ki, hogy gond lett a pajzsmirígy működésemmel. Jött a gyógyszer. Nem szeretem szedni, de amíg el nem felejtettem naponta bevenni szedtem. De valahogy elmaradt. Amikor a lábam miatt kezdtem algázni, egyre kevesebbet fulladtam, már ismét ki tudtam énekelni a magas szopránt is. Visszamentem, és a doktorbácsinak elmondtam, mit követtem el. Megcsináltatta a labort, nincs gondon a pajzsmirígyemmel. Solárt és Lunárt ittam minden nap. Bíztatok másokat is, hogy igen is van természetes anyag is ami segít."

K.András

Évtizedek óta kertészkedéssel foglalkozom, ennek következtében a  szervezetemben felhalmozódott vegyszerektől, permetszerektől a legnagyobb elővigyázatosság ellenére már állandó kiütéseim voltak és már szinte  naponta jelentkezett fejfájásom, valamint az ízületeim, derekam is reumatológiai kezelést igényelt.  Ahogy fogyasztani kezdtem a Green  Gold Solar és Lunar alga porokat , néhány hét alatt teljesen megszűntek ezek a kiütések, kipirosodások a bőrömön, és a fejfájásom is már egyre ritkábban jelentkezett, mostmár a derekam, ízületeim sem fájnak. A közérzetem is teljesen megváltozott, még a hangulatom is jobb lett, nagyon jól érzem magam. Több terméket kipróbáltam már, de ilyen hatékonnyal még nem találkoztam, mint ezek az alga készítmények.

S. Andrea

Néhány éve komoly alvási gondokkal küszködtem már, volt, hogy egész éjszakákat nem tudtam  aludni, tavasztól késő őszik állandóan folyt az orrom, és tüsszögtem, az emésztésem is nagyon rossz volt, napokig sem tudtam a nagy dolgomat elvégezni. A Green Gold Solar és Lunar alga termékeket kezdtem el fogyasztani, és két  hónap után teljesen megszűntek az allergiás tüneteim , az alvásom, és az emésztésem  már egy-két nap után rendeződött, reggel pihenten kelek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon csodálatos termékek.

L. Antalné

Harmadik gyermekem születése után depressziós lettem, ez a betegségem pánikbetegséggé súlyosodott az évek alatt, már emberek közé sem mertem szinte menni. Emellett lábaim nagyon csúnyák, visszeresek voltak, sűrűn be is gyulladtak. Az alga termékeket ahogyan el kezdtem fogyasztani, igen rövid időn belül enyhülni kezdtek a panaszaim, ismét szívesen megyek társaságba, emberek közé. A depresszióm szinteteljesen elmúlt, a visszereim is gyönyörűen elsimultak, a gyulladások visszahúzódtak. Nem is gondoltam, hogy létezik ilyen hatékony és csodás termék, ami szinte valamennyi problémámra megoldást nyújtott.

Sz. Tünde

Néhány hét alatt leadtam 7 kilót, a lábaim vizesedése megszűnt, és nincs az  állandóan meglévő éhségérzetem sem. Munkám eléggé stresszes, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, és lényegesen jobban tűröm a stresszhelyzeteket. Egy szóval jól érzem magam a bőrömben.

Viewty LC a kóros soványságra

Egy orvos tapasztalata:"Egy magánklinikán dolgozom, és többször találkozom olyan problémával amikor az páciens - sokszor gyerekek - kórosan soványak, és nem tudnak pár kilót felszedni magukra! Ilyenkor nehéz dolgom van, mert sok pozitív tapasztalat van bármilyen alternatíva legyen is az. Amikor a Viewty LC-ről hallottam, egyértelműen a karcsúsító alvás lett a reklámja, viszont több ember bizonyítja már, hogy mivel tiszta, jó minőségű fehérjéről lévén szó, ez tökéletesen be tud épülni ahová kell neki. Ezek után többek között az a kisgyermek akiről már a kórházi orvosok lemondtak, mert nem hajlandó enni, inni semmit, 11 nap Low Carb ital fogyasztása után hízott 2,5 kg-ot, és lassacskán visszatér az étvágya. Így volt az a tinédzser fiatal srác is akit már csúfoltak a vékonysága miatt az iskolában. Ő két főétkezés után iszik egy-egy italt, és már 2 hónap után sikeresen normális súlyban van. 5 éve nem volt ilyen." Tehát ez is azt bizonyítja, hogy az emberi szervezetnek a fehérjére van nagy szüksége nem a szénhidrátdús civilizációs álélelmiszerekre!"

Mné Klári

"A férjem tüdőrákos, amely áttétesedett a mellhártyára és az agyra is. Utóbbi esetekben az algafogyasztást követően 1 hónap alatt megszűntek az áttétek.Új lehetőséget kaptunk!!!"

K. Sándor

"Epekövemvolt, de orvosi beavatkozás nélkül elmúlt, miután algát fogyasztottam. A fiamnak és a lányomnak is!"

T. Tibor

Néhány éve vészes vérszegénység alakult ki nálam, nagyon rossz volt a vérképem, kevés volt a vasam, hajam is mindig hullott, emiatt sápadt voltam és étvágytalan. Két hónapig szedtem a Green Gold Forever Young Pur alga terméket, és ittam az italokat is,  amikor a laboreredményeim nemcsak engem, de az orvosomat is meglepték, teljesen normális lett a vérképem, a vasam is. Étvágyam javult és 3 kilót hízni is tudtam. Azt mondhatom, hogy szinte visszatért belém az élet. Sokkal energikusabb lettem. Amíg lehetőségem lesz rá, mindig fogyasztani fogom az alga termékeket.

M. Yvett

Asztmás és allergiás voltam gyermekkorom óta, emellett sajnos már bőrtüneteim is jelentkeztek, ekcémás volt a kezem és arcom is, csúnyán kipirosodott, kiszáradt csak szteroidos kenőcsök segítettek . Ahogyan fogyasztani kezdtem a Wellstar alga termékeit,  és a két italt is ittam, néhány hét elteltével már éreztem, hogy óriási változások vannak a szervezetemben. Szinte teljesen elmúltak az allergiás  tünetek, a bőröm begyógyult, ma már nyoma sincs az ekcémának, az asztmatikus tünetek is egyre  ritkábban  jelentkeznek. Amit még észrevettem, hogy gyönyörű lett a hajam, dúsabb és fényesebb, és nem zsírosodik annyira, mint korábban. A körmömön is eltűntek a fehér pöttyek és bordázatok, szép erősek.  Azóta minden ismerősömnek , barátomnak ajánlom az algát.

Sz. Imre

Nagyon sokat szenvedtem a kövérségem miatt, mindenféle fogyókúrát kipróbáltam, de általában nem sok eredménnyel.  Nagyon csúnya köröm- és bőrgombám is volt, már évek óta nem tudtam kikezelni. A vércukorszintem és a vérnyomásom is mindig magas volt, állandóan gyógyszereket kellett szednem. Nagyon hálás vagyok annak a hölgynek, aki megismertette velem a Green Gold alga termékeket és a Viewty-t, hiszen két hónap alatt 9 kilót sikerült leadnom, és azt mondhatom, hogy különösebb koplalás, szenvedés nélkül. A cukrom teljesen beállt, már nem kell gyógyszert szednem, a vérnyomásom is sokat javult, a gyógyszereket itt is csökkentették.

W. Angéla

Reggelente mindig köhögési rohamok jöttek rám, állandóan fájtak a vállaim, és a derekem, a gyárban rendszeresen ellenőrizték a vérképünket, hiszen veszélyes vegyszerekkel, savakkal  dolgoztunk, a csoportban egyedül az  én értékeim kifogástalanok lettek. Három hónapi Green Gold Pur és a Kineto fogyasztása után már nem recsegtek, ropogtak az ízületeim, és már egyre ritkábban fájtak a vállaim, derekam.  Teljesítményben dolgozunk és mindig az elsők között teljesítek, az erőnlétem is kiváló, 5 kilót tudtam is fogyani a 3 hónap alatt.

M. Istvánné

Nálunk az egész család fogyasztja a Green Gold Solar és  Green Gold Lunar alga termékeket, három gyermekem van, és amióta ezeket eszik, egyetlen napot sem hiányoztak az iskolából, nekik a Genio-t is adom, több tantárgyból javítottak is, lényegesen javult  a koncentrációs képességük,  és a legkisebb gyermekem hiperaktivitása . Törődöm a családom egészségével, ezért több terméket kipróbáltam,  de még ilyen hatékony immunerősítő termékkel nem találkoztam. A férjem kávéfüggő volt, naponta 4-5 adagot is megivott, kipróbáltuk a Kineto alga terméket, nagyon bevált, azóta nem kívánja a kávét, két adag Kineto fedezi a napi szükségleteit, sokkal energikusabb és az ízületi fájdalmait és fejfájását is megszüntette.

B. Klára

Amióta megismertem és fogyasztom a Wellstar  Green Gold Forever Young Mint alga termékét valamint a Kineto és a Genio  terméket, azóta energiaszintem össze sem hasonlítható az előzővel, reggel egy órával korábban és frissebben ébredek. Jó kedvű vagyok, sokkal lazábban veszem a stresszes szituációkat is. Testi változásokat is tapasztaltam magamon, először is kisímult a narancsbőr a combomon és a rendszertelenné vált menstruációm ismét normalizálódott, mellem a szoptatás után formátlanná vált, szemmel láthatóan feltöltődött, formásabb lett. A bőröm és hajam korábban zsíros volt, most már hetente csak egyszer kell mosni hajat, a finom ráncok elsimultak, fiatalosabb lett a bőröm. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a termékre, valóban az egészség forrása az alga .

S. Andrásné

Régóta szenvedek ízületi fájdalmaktól. A csípőízületemben gyakran éreztem erős nyilalló fájdalmat, a könyököm és a térdem is sokszor fájt, ezek a problémák az alga fogyasztás hatására enyhültek és már csak nagyon ritkán érzem, a méhemben lévő mióma mérete felére csökkent. Kávét már nem fogyasztom, pedig szenvedélyem volt, a Kineto algaital sokkal több energiát ad nekem és már megszünt a gyomorsav túltengésem is.

T. Viktor

Lábaim nagyon csúnyák, visszeresek voltak  és gyakran ki is sebesedtek, emellett volt egy problémám, ami nagyon zavart, erős száj- és testszagom volt, amit semmivel nem tudtam eltűntetni. Ahogy enni kezdtem a Green Gold Pur algaport és az alga italokat is ittam, rövid időn belül, néhány hét alatt szépen javulni kezdtek a visszereim, és a sebek is gyógyulásnak indultak, és ami nekem csodának számít, hogy teljesen elmúlt a szájszagom és a kellemetlen testszagom. Emellett inzulines vagyok és már napi  két szúrással kevesebbre van szükségem, a vérnyomásom is alacsonyabb, mint korábban. Köszönöm, hogy sok problémámtól  - amelyekről már azt hittem, hogy mindig velük együtt kell élnem  - megszabadulhattam. Az alga  számomra felér egy csodával.

V. Klaudia

Fiatal korom ellenére elég sok betegségem, problémám volt. Allergiás voltam szinte mindenre, fűre, fára, állatszőrre, poratkára, emellett súlytöbbletem is mindig volt, menstruációm is rendszertelenné vált, a mellemben és a petefészkemen is volt egy-egy ciszta. Nagyon rossz volt az emésztésem, sok volt a gyomorsavam és gyakran voltak epés bántalmaim. Mostmár tudom, hogy nagyon el voltam savasodva. Fogyasztani kezdtem az alga termékeket és mivel azt hallottam, hogy az algaporok az italokkal a leghatékonyabbak , az italokat is ittam. Először kicsit kételkedtem ,  ennyi problémára nem hittem, hogy van olyan termék, ami segíthet. Mostmár tudom, hogy minden bajomat a savasságom okozott. Néhány hét alatt már éreztem a javulást, az első néhány napon belül megszűnt a savasságom és azt vettem észre, hogy már minden nap van székletem, van hogy naponta kétszer is. A női bajaim is teljesen rendbe jöttek, szép lassan felszívódtak a ciszták és a menzeszem azóta teljesen rendben van, három hónap alatt 6 kilót adtam le. Az alga  visszaadtam az életkedvemet, azóta egészségesnek és sokkal energikusabbnak érzem magam. Mindenkinek ajánlom, bátran próbálja ki az alga termékeket, tényleg csodálatosak, az alga italok pedig nemcsak hogy finomak, hanem nagyon hatékonyak.

T. István

67 éves vagyok, már 30 éve a lábaim visszeresek és évek óta lábszárfekélyem van, sebeim állandóan kiújulnak és nagyon nehezen gyógyulnak, van úgy, hogy fél évig is eltart egy seb begyógyulása. A lábaim megmentése érdekében kezdtem el fogyasztani a Green Gold alga termékeket, 3-4 hét fogyasztás után látványos gyógyulás indult meg a lábaimon, a sebek begyógyultak, a lilás, barnás bőrfelszín el kezdett kivilágosodni, helyenként kezdte visszanyerni egészséges rózsaszínes, fehéres színét.

Ezen kívül az éjszakai alvásproblémáim is rendeződtek, most már végig tudom aludni az éjszakát, azóta sokkal energikusabb vagyok, a munkabírásom jelentősen megnövekedett, és kb. 5 hét alatt 8 kg-ot sikerült leadnom, ugyanis jelentősen csökkent az étvágyam, a hátamon lévő tojás nagyságú zsírdaganat teljesen eltűnt.

 

T. Istvánné

63 éves vagyok, már fiatal korom óta mindig emésztési gondokkal küszködtem, gyomorsav-túltengésem volt. Sajnos nem ehettem meg bármit, mert felmarta a nyelőcsövemet a sok gyomorsav , egyszóval nagyon rossz volt az emésztésem. A Green Gold Solar és Lunar alga termékek fogyasztását követő 2 hét múlva éreztem, hogy megszűnt ez a rendkívüli savasságom, azóta mindent meg tudok enni, nem okoz emésztési problémát a kedvencem, az uborkasaláta elfogyasztása sem.

Egy idő után azt vettem észre, hogy megszűntek az ízületi problémáim, már nem fáj a derekam reggel, amikor felébredek. A nyakcsigolyáim is nagyon el voltak meszesedve, olyannyira, hogy teljesen kötött volt a nyakam, nehezen tudtam már  forgatni a fejem, 3 heti alga fogyasztás után ez jelentősen javult,   a magas koleszterinszint is csökkent, azóta számomra ismeretlen a fáradtság érzése, egésznap bírom a tempót. Hálás vagyok  Keywan doktornőnek ezért a  csodás alga termékért.

 

T. Imréné 

Nagyon komoly elsavasodási folyamat indult meg a szervezetemben, rengeteg gyógyszert szedtem már régóta,  erős savlekötő gyógyszereket a gyomorsav-túltengésemre, magas vérnyomásomra, cukorbetegségemre, ízületeimre. A vércukorszintem 17-19 között mozgott, vérnyomásom is magas volt, gyakran fájtak az ízületeim. El kezdtem szedni az alga porokat és az alga italokat együtt, néhány hét alatt normalizálódott a cukrom, és a vérnyomásom is beállt 130/80 körüli értékre, a koleszterinszintem 10-ről 7-re csökkent, - orvosi ellenőrzés mellett – elhagyhattam a vérnyomás- és vércukorcsökkentő, savlekötő gyógyszereimet is, sőt az ízületeimre szedett gyógyszerekből is lényegesen kevesebbet kell szednem. Bal lábamon volt egy visszérgyulladás, amely 2 héten belül szépen visszahúzódott. Nekem nagyon bevált az alga termék, jó szívvel ajánlom másoknak is.

 

K. Attila 

Egy  hónapi alga fogyasztás után normalizálódott a vérnyomásom, 4 kg-ot fogytam, megszűntek az ízületi fájdalmaim, bár az első hetekben – a méregtelenítés kezdeti szakaszában nagyon felfokozódtak a fájdalmaim, de 3 nap alatt  megszűntek, és azóta nincs probléma az ízületeimmel. A teherbírásom és a hangulatom is jelentősen javult. Már több gyógyszer szedését elhagyhattam.

 

K. Andrea

30 éves vagyok, súlyos asztmatikus, allergiás betegségemre kezdtem el szedni az algát, kb. 3 hét után jelentős javulást tapasztaltam, krónikus, évek óta meglévő  székszorulásom megszűnt 1-2 napon belül.

 

U.Tiborné 

Gyermekkorom óta asztmás voltam, gyakran tört rám erős köhögés, fulladás. Többször is használnom kellett az allergiasprayt. A piacon lévő mindenféle terméket kipróbáltam, de egyik sem volt elég hatékony. Egy heti alga fogyasztás után a tünetek felfokozódtak és jobban folyt az orrom, egy megfázáshoz hasonló állapotba kerültem. Mivel én nem adok fel könnyen semmit, ezért a méregtelenítés időszakán túljutottam és 4 hét után jött a várva várt csoda. Eltűnt az orrfolyásom és már nem köhögtem. Még a parlagfű virágzása idején sem jelentkezett tünet, ami számomra maga volt a csoda. A mai napig rendben vagyok és ezt az alga termékeknek köszönhetem.

 

K. Szilvia

26 éves vagyok, tizenévesen alakult ki nálam a Chron-betegség, amely egyre súlyosabbá vált. Éjszakánként néha 6-8 alkalommal is ki kellett mennem WC-re, olyannyira lefogytam, hogy már a kiszáradás veszélye fenyegetett. Olyan szteroidokat kaptam, amelynek egyik mellékhatásaként a daganat kialakulását jelölték meg. Így elhatároztam, hogy  adok egy esélyt a mikroalgának. Kezdetben kis adagokban szedtem, hogy a fekélyes bélrendszerem hozzászokjon a zöld tápanyaghoz. Kezdett lassan a hasmenésem elmúlni és 6 hét után teljesen tünetmentessé váltam. Azóta már 3 hónap telt el és elhagyhattam a gyógyszereimet, és jelentősen bővült az étlapomon a fogyasztható ételek választéka.

 

 

Sz.Anita 

Sajnos  évek óta székszorulással küzdöttem, nagyon megkeserítette a mindennapjaimat, kialakult nálam az aranyér is. Próbáltam már mindenféle alternatívát, de hosszútávon egyik sem volt jó megoldás. Megkaptam az alga termékeket és a Lunarral kezdtem el a fogyasztást. Reggelre megoldódott a gond, teljesen hihetetlennek tűnt, hogy egy kanál alga képes a székszorulásomat megszűntetni, azóta már az emésztési problémáim teljesen megszűntek, még az aranyerem is visszahúzódott.

 

K.Tibor

35 éves vagyok, már 10-15 éve magas a vérnyomásom. Az orvos felírt vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, de a feltűntetett mellékhatások nyugtalanítottak és nem szívesen szedtem őket, ekkor hallottam a Green Gold Solar és Lunar alga termékekről, el kezdtem hát fogyasztani. 8 hét után stabilizálódott, nem emelkedett  már 130/70 fölé, mert bizony olyan is volt, hogy 200/100 volt, de inkább 140-160/80-90 körül ingadozott. Előtte gyakran fájt a fejem, az a saját tapasztalatom, hogy a fejfájásra nagyon jó hatású a Genio alga termék.

 

L.Tamás

41 éves vagyok, kb. 4 hónappal ezelőtt 15 kg súlyfeleslegem volt. Igazán nem fogyókúráztam, de jobb lett volna pár kilótól megszabadulni, bár húst hússal ettem és nagyon sok édességet fogyasztottam. A vérnyomásom sem volt rendben, ezért ajánlották az algát. Kipróbáltam, először nem fogytam, sőt még 2 kilót fel is szedtem, de úgy voltam vele, ha már megvettem, akkor nem fogom abbahagyni az alga szedését. Ez a folyamat megállt és el kezdtem fogyni. Azt vettem észre, hogy  átalakult a külsőm, már fel tudtam venni a régen letett nadrágjaimat, pólóimat, és már nem kívántam annyira az édességet, egyre kevesebbet nassoltam. Szépen mentek lefelé a kilók és most már meg vagyok elégedve a súlyommal és a vérnyomásom is rendben van.

 

P.Jánosné 

II. típusú   cukorbetegségben szenvedek.  A vércukorszintem néhány éve már 8-10 körüli értéket mutatott és  nagyon sok volt a gyomorsavam, már néhány hét alga fogyasztás után teljesen megszűnt a savtúltengés, az eddig felírt  véralvadásgátló gyógyszeradagot  felére csökkenthettem, sokkal energikusabb vagyok , amióta a Wellstar alga italait fogyasztom le tudtam szokni a kávéról, 3 hónap elteltével már semmiféle gyógyszert nem kellett  szednem,  amióta az algát fogyasztom nincs szükségem testápoló és arckrém használatára. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem ezeket a csodálatos termékeket.

 

T.Rozália

70 éves vagyok, már hosszú évek óta  súlyos ízületi fájdalmak gyötörtek, ahogyan el kezdtem fogyasztani a Solar és Lunar alga termékeket néhány hét alatt teljesen megszűntek a fájdalmaim, mindig nagyon sok volt a gyomorsavam, ami szintén elmúlt két hét elteltével. Emellett az immunrendszerem nagyon le volt gyengülve, az orvosom már nem tudott milyen antibiotikumot felírni a gyakran visszatérő felső légúti hurutomra, valamint a visszérgyulladásaim is rendeződtek gyógyszerek nélkül, lábaimon  nagyon látványos gyógyulás volt tapasztalható az alga termékeknek köszönhetően.

 

K. Lajosné

75 éves vagyok,  már öt hónapja fogyasztom a Wellstar alga termékeit  még csupán 2-3 hete fogyasztottam az alga porokat, mikorra a súlyos ízületi fájdalmaim jelentősen enyhülni kezdtek,  az évtizedek óta fennálló hasi fájdalmaim megszűntek,   végtagjaim gyakran bedagadtak, vizesedtek,  2 hét  után  ezek a problémák enyhültek és egy hónap után szinte teljesen elmúltak, egyszerűen fizikálisan lettem erősebb, ismét energikusnak érzem magam, naphosszat dolgozom a kiskertemben, erre pedig már évek óta nem volt példa.

  

 

R.István

Egy hónap alga fogyasztás hatására az allergiája teljesen rendeződött.

 

H. Brigitta

A hosszú évek óta rendszeresen jelentkező migrénes fejfájását szűntette meg az alga.

 

K. Gabriella

Hasi fájdalmait és menstruációs görcseit, migrénes fejfájását megszűntette  két  hónapi alga fogyasztás.

 

Z.Ildikó

10 éves hiperaktív kislány, akinek a  Genio termék hatására jelentősen javult a koncentrációs képessége,  és több tantárgyból is sikerült javítania  a tanulmányi  eredményét.

 

K.Zsolt

2 éves kisfiú, akinek súlyos székszorulása volt, gyakran előfordult, hogy akár 10-12 napig sem volt széklete, az alga porok fogyasztását követően, már a második naptól kezdve rendeződött az emésztése.

 

B. Kálmán

Egy 79 éves idős bácsi, aki Alzheimer-kórban szenvedett, szellemileg teljesen le volt épülve, 24 órás felügyeletet igényelt, mert még éjjel is bolyongott a lakásban, kikészítve a körülötte élőket. El kezdte fogyasztani a Solar és Lunar alga porokat, illetve a Kineto és a Genio alga terméket is, 3 hét elteltével hihetetlen változások következtek be, ettől kezdve végig aludta az éjszakát, mint ha kicserélték volt, szinte más emberré , nem csak testileg, de mentálisan is kiegyensúlyozottabbá vált.

Termékrendelés

Termékrendelés

AKCIÓ! Vásároljon RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNNYEL nálunk!
Tovább >>

Kapcsolat

Kapcsolat

Telefon:
06 70 422 82 41
Email cím:
wellness@spirulina-mikroalga.hu
Bővebben >>

Híreink / Cikkeink

Híreink / Cikkeink

2014.08.09 ANTIOXIDÁNSOK ÉS SZABADGYÖKÖK...

AVAGY SEJTVÉDELEM - HARC AZ ÖREGEDÉS ELLEN!...

2014.08.09 GREEN GOLD IMUNE - TUDOMÁNYOS KUTATÁS

A mikroalgák olyan növények, amelyek rekordmennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre...

2014.08.09 A CUKORBETEGSÉG ÉS AZ ALGA

Az Egészségügyi Világszervezet statisztikája szerint a cukorbetegség a XXI század népegészségügyi, n...

Összes cikkhez >>

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Név : *
Email : *
Lakcím: *